tisdag 28 september 2010

Rock Chic - läppar

Vi kan inte bara ha nakenpaletter hela tiden, här kommer lite läppar som omväxlig! I IsaDoras höstkollektion Rock Chic ingår två tycken Perfect Moisture Lipstick. Jag har fått förmånen att testa båda två. Stiften kommer i färgerna 144 Nude Cream och 145 Nude Glow och går båda i den naturligt nakna färgskalan, precis som namnen antyder. Nude Cream är ett krämigt stift med mjuk glans utan skimmer och Nude Glow är ett skimrande stift med frostig finish. Stiften finns redan i butik och kostar ca 105 kr.

Här har jag swatchat dem på läpparna, Nude Cream till vänster och Nude Glow till höger. Färgerna är väldigt bärbara och stiften är mjuka i konsistensen. Riktiga gobitar i den nakna färgskalan! Plus i kanten också för snäppfunktion i hylsan som hindrar läppstiftet från att tappa korken i handväskan eller fickan. (Alla bilder är klickbara.)

6 kommentarer:

 1. Gillar verkligen Nude Glow, tror jag såg den hos Sublim också. Isadora är inte min favorit när det kommer till läppstift men för en gångs skull blir jag sugen på ett köp.

  SvaraRadera
 2. Jag älskar nudestift, speciellt krämiga sådana.

  SvaraRadera
 3. Tina: Den skulle säkert passa dig utmärkt! Dess stiften är riktigt sköna.

  Ninni: Då är dessa verkligen något för dig =)

  Sanna: De är riktigt bra!

  SvaraRadera
 4. Mm vad fina, kaffeaktiga mums!

  SvaraRadera
 5. Badbomben: Bra beskrivning =)

  SvaraRadera