söndag 12 september 2010

Recension: Biotherm Huile de Gommage

I våras fick jag den tjusiga kroppsskrubben Huile de Gommage Oil Therapy från Biotherm på köpet när jag handlade på Åhléns och nu, när stora delar av tuben är uppskrubbad, är det recensionsdags.

Huile de Gommage
är en citrusdoftande skrubb av det rivigare slaget. Den innehåller precis lagom många, lagom stora skrubbkorn och är berikad med aprikosolja, myskrosolja och passionsfruktsolja. Mums!

Utöver att själva kornen är optimala i formulan är är krämen mellan kornen riktigt återfuktande och härlig. I vanliga fall tycker jag nästan aldrig att skurbbar och ducshkrämer som påstås vara återfuktande faktiskt lever upp till sitt löfte, men här fungerar det faktiskt. Huile de Gommage är helt i klass med Origins Incredible Spreadable Scrub, men aningens mindre fet. Pluspoäng också för att den kommer i tub istället för opraktisk burk.

Huile de Gommage gör mig nyfiken på att prova fler kroppsprodukter från Biotherm. Tipsa gärna loss i kommentarerna!

Som ni förstår är det högt betyg som gäller. Trots det är det inte säkert att jag kommer att köpa skrubben i fullstorlek, priset (275 kr/200ml) avskräcker lite. Å andra sidan lämnar den verkligen huden sidenmjuk och spänstig...
Betyg: 4,5 av 5
Bered er på recensionsfest de närmaste dagarna. Jag är hemma med en dunderförkylning och hinner kanske skriva lite om allt som är på vänt!

5 kommentarer:

  1. Ja, produkten är fantastisk som det mesta med Biotherm. Man blir aldrig besviken. Har prövat det mesta på marknaden, såväl billigare som dyrare. Med Biotherm känns huden mjuk, återfuktad och strålande.

    SvaraRadera
  2. Låter perfekt nu när vintern närmar sig.

    SvaraRadera
  3. Åh, den låter ju hur härlig som helst! Men dyr som sagt. Kanske kan man passa på när man reser eller när Biotherm har necessär-erbjudande? Stackare som är förkyld, hoppas du blir frisk fort! :-)

    SvaraRadera
  4. Det låter som en härlig skrubb!

    SvaraRadera
  5. Anonym: Jag ska genast börja spana runt efter andra Biothermdgodingar =)

    Käthe: Ja!

    Ninni: Vi får hålla utkik efter bra erbjudanden, förr eller senare dyker det nog upp ngt =) Tack!

    Nailtastic: Ja, riktigt skön!

    SvaraRadera