fredag 10 september 2010

Markerat med Bold Tip och Muddy Nudes


Här ser ni frukten av mitt första försök med IsaDora Bold Tip Eyeliner i Carbon Black. Den var faktiskt ganska lätt att måla med, även om det inte riktigt blev perfekt. Svärtan är, som ni ser, väldigt fin.


Utöver Bold Tip har jag använt alla fyra skuggorna ur Muddy Nudes (igen), rouget Bare Berry, nya supermaskaran WigWham och Inliner kajal i Blonde. Att ha ljus ögonpenna på vattenlinjen känns så viktigt i samband med rockigare looker att jag tycker att Inliner kajal borde återlanserats i Rock Chic, det hade passat perfekt!

Mer om WigWham kommer naturligtvis här i bloggen så fort jag hunnit testa ordentligt. Swatches på rouget är också på väg!

16 kommentarer:

  1. Snyggve! Du fick riktigt fina fransar med den där mascaran! Verkligen! Måste nog ta och testa den där mascaran, jag har inte prövat så många av IsaDoras mascaror, alltid haft fördomar för dom antar jag men jag vet inte riktigt varför egentligen. Konstigt.

    Eyelinern är grymt snygg också. I like. Du passade verkligen i det. Jag vet inte om den pennan är nåt för mig dock, jag är så sämst på att använda såna där pennor med filtspets. Tacka vet jag min Barry M penna, haha.

    SvaraRadera
  2. Ja tycker att linern blev jättebra, och mascaran ser också finfin ut! :)

    SvaraRadera
  3. Skitsnyggt! Är hållbarheten bra i eyelinern? Den ger ju verkligen svärta men de brukar försvinna så snabbt.

    SvaraRadera
  4. Snyggt! Hur tycker du att paletten är att jobba med? WigWham är jag väldigt nyfiken på också, såg att H&M hade den till rabatterat pris nu så man kanske skulle passa på....

    SvaraRadera
  5. Tjuuusigt! Jag tycker minsann att linjen blev finfin! :)

    SvaraRadera
  6. Riktigt fint, och det var minsann riktig svärta i eyelinern :) läckert!

    SvaraRadera
  7. Jag tycker du fick till det riktigt bra, det är tamejtusan jättesvårt att måla eyeliner, och speciellt en som man inte är van vid. Mycket fint!

    SvaraRadera
  8. Marybeth: Tack! Jag har generellt goda erfarneheter av IsaDoras maskaror. Mina ögon är ganska känsliga, och det är bla därför jag fastnat för IsaDora och Cliniqeu. Det är ju två väldigt allergivänliga märken.

    Vad kul att du tycker eyelinern är snygg! Jag gillar det också, även om jag ibland tycker att flytande eyeliner är lite väl hårt till mig. Till fest kan det funka! Annars är ju pennor både mjukare och mer lättmålade, precis som du säger =)

    Josephine: Tack snälla du!

    Veronica: Tack! Den verkar sitt som berget, men jag får återkomma med mer info när jag testat längre. IsaDoras vattenfasta flytande eyeliner sitter mycket mycket bra, den använde jag när jag skulle mangasminka mig till en maskerad.

    Lina: Tack! Paletten är grym att jobba med! Skuggorna är lättsotade och sitter lätt kvar en 16-timmars dag, iallafall med UDPP under. WigWham verkar också vara en vinnare! (Ska testa lite mer dock, innan jag ger slutgiltigt utlåtande.)

    Kabuki: Tack så mycket =)

    Honi: Tack! Svärtan är grym! Coolt att den rä så blank också!

    Ninni: Det är svårt! Bold Tip får nog betraktas som lättmålad, eftersom detta är första försöket. Tack!

    SvaraRadera
  9. Otroligt fin svärta! IsaDora är inte så dumma. :D

    SvaraRadera
  10. Sminkan: Nej, de är inte det =)

    SvaraRadera
  11. Superfin linje du fick till! Gillar att den är blank också.

    SvaraRadera
  12. Des: Tack! Blankheten är toppen!

    SvaraRadera
  13. Jag tyckte i alla fall att du fick till en fin eylinerlinje :)

    Håller på att träna för fullt att att göra sådana linjer, fast jag använder skugga istället har ingen flytande eyeliner ännu.

    SvaraRadera
  14. Carina: Tack! Skugga är nästan lättare än flytande ibland =)

    SvaraRadera
  15. Verkligen snyggt med en så markerad eyeliner. Och kul med variation!

    SvaraRadera