fredag 4 juni 2010

Deo-diss

När den fantastisk Biohterm-deon tog slut, var det dags att ge sig på nästa deo i förrådet. Det var en Tysklandsfyndad Rexona som stod på tur. Rexona Crystal ska vara ungefär som en vanlig deo från märket, men den är genomskinlig istället för vit och ska därför inte lämna några fläckar på kläder.

Jag har tidigare alltid gillat Rexona, men nu säger jag stopp. Crystalvarianten är aningens genomskinlig (men lämnar ändå fläckar), den luktar gott och håller mig hyfsat torr, men: den kliar! Usch och fy, jag är sugen på att köpa en ny från Biotherm istället, oavsett pris... Betyget blir 2 av 5 möjliga.

På bilden ser ni som bonus (om man nu kan kalla de bonus när det är en så kass bild) övriga tyska apoteksfynd: Havtornshandkräm från Weleda och glans- och antifrissspray från John Frieda.

Ytterligare lite glömd shopping, här från Douglas (Tysklands motsvarighet till Kicks). Favoritnageloljan från Artdeco, lyxigt parfymprov från Chanel och ett budgetlack som jag gav till min lillasyster. Lacket är toksnyggt, jag fixar bättre bilder på det en annan dag.


Ett till lyxigt Chanelprov, på krämen Hydramax Active Nutrition. Detta fick jag när jag köpte Alessandrolacken. De är verkligen mer generösa med prover i Tyskland! Det ska bli väldigt spännande med krämen, jag har inte testat hudvård från Chanel tidigare. Har ni?

4 kommentarer:

  1. Jag har köpt Chanels Purifying Cream Mask ett par gånger och tyckte mycket om det. Visst är det dyrt men också drygt, en tub räcker nog ett halv år.

    SvaraRadera
  2. Anonym: Det låter ju riktigt spännande!

    SvaraRadera
  3. Den lät ju inte som ngt at hänga i julgranen. Jag blev sugen på Biotherm-deon dock:) Får ju lite mer pengar när jag börjar jobba...

    SvaraRadera
  4. Emma P: Nä, inga bra julgransprydnader ;) Biothermdeon verkar finnas till nedsatt pris ho Åhléns just nu... Förresten, har du redan fått jobb?

    SvaraRadera