söndag 13 juni 2010

Bästa nattkrämen


Hydra Boost Replenshing Night Gel Cream från Cliniderm är enligt mitt tycke världens bästa nattkräm. Det är så väldigt sorgligt att den utgått ur sortimentet! Denna fantastiskt fuktbomb gör att man vaknar alldeles återfukta och mjuk, med lyster och utan tilltäpta porer. Krämen är lätt, men ändå fuktyngd. Den är som om Optimal Strength Night Cream och Hydra Intense skulle fått en bebis, men drag även av Cliniques storsäljare Total Turnaround. Jag är inne på min sista lagrade tub... Vilken är er favoritnattkräm genom tiderna?

(Lacket på bilden är U Must Have This från H&M.)

5 kommentarer:

  1. L300 Anti Age-series nattkräm är min favorit!

    SvaraRadera
  2. Och naglarna matchar tuben är det en slump eller genomtänkt?

    SvaraRadera
  3. Låter som den perfekta sommarnattkrämen. Supersnyggt att du matchat tuben med naglarna också - min melodi! Jag har nog inte hittat den perfekta nattkrämen ännu, men testat många halvbra. Möjligen att No7's nattcreme i kombination med serumet från samma serie är de bästa jag testat hittills... sen har jag även gillat Vichy's produkter för de doftar så himla gott.

    SvaraRadera
  4. Sminkan: Den är jag sugen på att testa! Ni verkar vara några stycken som gillar just den!

    Shamrock: Det var en slum =) Bilden togs för ett tag sedan, när jag tog fram sista tuben ur lagret.

    Dermalogica lockar mig mycket, men det är så dyrt, och jag är rädd för att "fastna".

    Ninni: Ja! Tack =) No7 verkar också spännande! Nu näst du nämner det kom jag på att jag har ett stort gäng prover från Vichy otestade i mina gömmor. Kanske ska ja ge mig på dem?

    SvaraRadera