torsdag 17 juni 2010

All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage


Häromdagen fick jag ett trevligt mejl från Clinique om deras nyhet All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage som släpps 21 juni. Jag har haft span på den ett bra tag, via internationella sajter, och är extrem nyfiken. Vanliga All About Eyes har länge min absoluta favoritögonkräm. Visst händer det att jag vänstrar lite med annat ögongunk, men det är All About Eyes som återkommer hela tiden. Just produkter som bekämpar mörka ringar under ögonen är lite samlarobjekt för mig, jag ska försöka visa upp hela samlingen här snart, håll utkik i helgen!

All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage innehåller bland annat koffein, Amentoflavone (ginkobilobasläkting?), Humle som stärker kapillärernas väggar och effektiva antioxidanter för att öka mikrocirkulationen och ge ökad lyster till ögonområdet. Clinique kallar själva serumet för en "portable powernap". Vem tackar nej till det?

Med tanke på min förtjusning för All About Eyes och ögonrollons känns All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage som en given vinnare, jag kan knappt vänta till 21 juni! Hur gör ni? Shoppa eller hoppa? Jag säger: shoppa!

Jag har tidigare skrivit om All About Eyes här och här.

2 kommentarer:

  1. Jag tänker definitivt titta på den när jag kommer till NY för märket är ju billigare där. Jag även span på deras lösa mineralpuder som Beleza skrev om häromdagen. Om de hade något erbjudande med gåvonecessär när jag är "over there" så skulle det ju vara grädden på moset. Eller hur?

    SvaraRadera
  2. Ninni: Ja, gör det! Pudret är jag också grymt nyfiken på. Ett hett tips är att surfa igenom alla stora varuhusen innan du åker, så vet du på förhand vem som har erbjudande. Jag skulle nästan våga säga att det alltid finns ett någonstans i NY Och precis som gässen o annat boskap var större i USA på Karl-Oskars och Kristinas tid, är cliniquegåvorna större där än här nu =)

    SvaraRadera