lördag 5 september 2009

Vad man redan har: ögonkräm

När ögonkrämen jag använt under en riktigt lång period (minst två tuber) nyligen tog slut kom jag raskt i shoppartagen. Jag funderade på att köpa en till av Lumenes Vitamin C+ Age Defying Arctic Cloudberry Beautifying Eye Cream SPF 6 (+ i kanten för tub och SPF, - för långt namn), eller någon från Simple som jag är nyfiken på, exempelvis Kind to Eyes Soothing Eye Balm eller Daily Radiance Eye Cream. Sedan kom jag till att tänka på att jag faktiskt redan hade en annan ögonfavorit på lager, nämligen Cliniques All about eyes.
All about eyes är grymt bra. Endast priset och det faktum att krämen fås i ohygienisk och opraktisk glasburk talar emot den. Mitt exemplar (liksom de två jag redan använt upp) är dock i tub. Varje jul säljer Clinique ett kit bestående av den fullstor All about eyes men i tub, en mascara, ögonsminkborttagning, någon riktigt fin skuggpalett och litet annat smått och gott. Hela kitet brukar kosta strax över vad en vanlig All about eyes kostar (en bit över 300 kr). Snacka om fynd. Jag ligger redan på lur till årets julkit...

4 kommentarer:

 1. Bra tips, ska hålla utkik till jul, är på ständig jakt efter världens bästa ögoncreme, har fortfarande inte hittat den, Clinique får bli nästa att testa! Såg att du lagt till min blogg Kabuki i din lista, blev jätteglad, tack så mycket! Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Kabuki: Hoppas att du hittar krämen o att du gillar den =)

  SvaraRadera
 3. Gillar inte heller glasburkar, lika förbaskat lyckas jag alltid tappa dem i golvet. Minns när jag beställt Sukis serum (i glasflaska) poff i golvet och där va de hundralapparna. Värdelöst och dyrt i längden :o( Har testat Alla about eyes, kan minnas att den gillades ..

  SvaraRadera
 4. Linda: Usch, vad synd på serumet!

  SvaraRadera