torsdag 17 september 2009

Reafynd i lillstan


Motsatsen till storstan måste väl vara lillstan? Erfarenheten säger mig att det är där man gör de allra bästa reafynden! Efter att ha läst om Domus ombyggnadsrea hos SaintBella passade jag givetvis på att slinka in där när jag var hemma hos föräldrarna i helgen. Fångsten blev både billig och bra!

Detta tuggummirosa rouge från L'Oréal har jag spanat på länge. Tidigare trodde jag att skimrande isrosa inte riktigt var något för mig, men nu vet jag att jag hade fel. Blush délicieux i Pink Marshmallow är hur fint som helst! Med stor portion viljestyrka lyckades jag begränsa mig från att köpa fler färger. En back-up av favoriten Nougat praliné låg särskilt nära till hands.


Waterproof Cream Eye Shadow
från IsaDora har hyllats av ElMika och SaintBella. För endast 19 kr styck blev färgerna 60 Pale Rose och 61 Pink Apricot mina. Utöver att de sitter som berget, är tuberna både söta och praktiska. Jag är väldigt nöjd. Hur de fungerar som underlag för puderskuggor har jag inte hunnit testa, men jag återkommer när jag vet.I en stor låda med skuggor och lack från IsaDora där allting kostade 19 kr fann jag Creamy Aubergine. Ett krämlack i lite kallare lila har jag absolut saknat i samlingen. Jag tror att detta blir extra snyggt med Matte top över!


5 kommentarer:

 1. Vilka budgetfynd! :D
  Krämskuggorna funkar toppen som "intensifierare" för ögonskuggor eftersom det är så fint och mycket skimmer i, men samtidigt torkar dom ju så fasikens fort att det inte något man fäster skugga i :)

  SvaraRadera
 2. Du har så jäkla rätt, vill man fynda är det inte de stora städerna man ska åka till, det är helt klart... Trevliga grejer du fick tag på, och till bra priser.

  SvaraRadera
 3. Himmel, nu blev jag nästan sugen på en tur till Kr.:) Fast lacket har jag redan iofs, kan tala om att det är grymt snyggt på. Så där härligt höstigt mörklila, kan tänka mig att med matte top behöver man inte köpa deras nya velvet matte... måste testa en dag och jämföra.. på Åhlens triangeln i Malmö har de en tester av Velvet Matte.

  SvaraRadera
 4. härliga fynd. sånt gillas.

  SvaraRadera
 5. Maria: De torkar verkligen snabbt! Jag får experimentera lite =)

  Emma P: Ja, det var riktiga fynd =)

  Basteth: Ja! Måste testas!

  SminkJante: Jajemän!

  SvaraRadera