onsdag 2 september 2009

Billigt istället för dyrt


I slutet av sommaren tog min favoritmake-upremover Take the day off slut. Konstigt nog var jag helt oförberedd och hade ingen annan på lager (japp, ibland är jag en liten hamster). Eftersom det inte fanns något clinique-erbjudande i sikte vill jag prova en budgetvariant. Valet föll på en från nya favoritmärket Simple, som numera går att få tag i till viss del hos Lindex. Kind to eyes make-up remover är visserligen inte av tvåfas-typ, men den gör sitt jobb utmärkt ändå och kostar endast 55 kr.

6 kommentarer:

 1. Det låter lite spännande, jag är lite sugen på en ny makeupremover... Använder normalt sett rengöringskräm, men ibland är det bra med ett "rengöringsvatten" med. Vad menar du med att det inte är en tvåstegsremover?

  SvaraRadera
 2. Emma P: Jag brukar också använda rengöringskräm eller liknande till hela ansiktet, men behöver oftast först ta ögonmejken med en remover avsedd för just det. Men tvåfas menar jag en sådan (ofta oljebaserad) men två olika vätskor som skakas ihop vid varje användning. Take th day off är en sån.

  SvaraRadera
 3. ja okej, då fattar jag. Jag har bi-facil, det är med en tvåfas isf:)

  SvaraRadera
 4. Emma P: Bi-facil är toppenbra tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Japp men dyr! Lite väl tror jag, elle rja, har iofs aldrig köpt den, bara fått den i kit, men kan ju gissa vad den kostar:S Vad kostar take the day off? skulle ju kunna vara ett alternativ kanske. usch, jag vet att jag har ett prov på dne, men jag hittar inte det sabla provet...

  SvaraRadera
 6. Emma P: Jag har tyvärr inte riktigt koll på vad den kostar. Har nog aldrig köppt en full-stor, utan mest fått den i olika kit o gwp:s.

  SvaraRadera