söndag 6 september 2009

Min är böjd

I somras var det dags för mig att köpa en ny Urban Decay Eyeshadow Primer Potion. I konkurrens med Sin Eyeshadow Primer Potion från samma märke, Too Faceds Shadow Insurance och Lumenes variant är UDPP:n helt utan tvekan den allra bästa. Förpackningen är lite dum, men med den nya böjda borsten har den blivit bättre. Enda nackdelen med den nya borsten är att det blir lite mer spill runt flaskans öppning, men man kanske inte kan få perfektion i alla avseenden? Det är ju trots allt innehållet som räknas.

2 kommentarer:

  1. Visst att innehållet är viktigt, men förpackningen känns nog lika viktig för mig, Eller rätare sagt, om en produkt är bra så kan en dålig förpackning få mig att avstå från att använda den. UDPP har jag inte testat, och vists, jag är lite sugen, men på mig fungerar Shadow Insurance så himla bra, så då känns det inte som om det finns nån anledning att byta när den förpackningen dessutom är både smartare och snyggare;)

    SvaraRadera
  2. Emma P: Jag hade ju stora förhoppningar på SI:n, men vi passade inte alls ihop, så jag får stå ut med halvkass förpacknign hos UDPP:n =)

    SvaraRadera