fredag 11 september 2009

Va va voom


Uppmärksamma läsare har sett att min vanliga cliniquemaskara de senaste dagarna har ersatts av en ny. Cliniquemaskaran var på upphällningen redan i London, och eftersom ingen clinique-gwp fanns i sikte gav jag mig åter ut i budgetjungeln. Att valet föll på Boots budgetmärke 17 (lillasyster till no 7), berodde givetvis på att en fin gåva följde med på köpet...


Va Va Voom volume mascara 17 i brown black som ger "dramatically volumised lashes with party-proof staying power". Med "Extreme volume building brush for a false lash effect."

Så fina är färgerna i paletten. Tidigare saknade jag faktiskt både vit och svart skugga i samlingen. En mörk turkos och en mörkt ljunglila känns också perfekta inför hösten. Verkligen va va voom-färger! Hur kvallen är får jag återkomma med.

Direkt efter jobbet idag drar jag ut på äventyr. Lite schemalagt kommer, men dagens dyker nog inte upp förrän i nästa vecka!

2 kommentarer:

  1. Jag kikade på den där mascaran i London just eftersom man fick med paletten, men det blev inget köp för min del. Tänkte att "jag haaaar ju så många ögonskuggor redan..." Hur är kvalitén?

    SvaraRadera
  2. Des: Så kanske jag borde ha tänkt =) Skuggorna är fånigt, nog inte testade än, men jag återkommer. Maskaran är bra, än så länge.

    SvaraRadera