lördag 26 juni 2010

Tips: Solstift från ACO

I helgen hoppas jag, och säkert alla andra, verkligen på fint väder! Bristen på just fint väder, i kombination med mycket jobbande, gör att jag ligger lite efter med recenserandet av solprodukterna jag fick från ACO och Cliniderm. Solstiftet ACO Medium Sun Stick SPF 20 har jag dock hunnit testa en hel del. Det är ett mjukt solstift som skyddar mot UVA- och UVB-strålning. Stiftet är vattenresistent och fotostabilt, vilket betyder att skyddet inte bryts ner med tiden, och innehåller mjukgörande ämnen och vårdande vitamin E. Fetthalten i stiftet är 86 %, det innehåller varken konserveringsmedel eller parfym och passar utmärkt för alla med känslig hud.

Väl på är stiftet så skönt att man frestas att använda det som läppbalsam även när man inte är i solen. Det är väl ett bra betyg? Det sitter också kvar väldigt länge, man behöver inte fylla på stup i kvarten. Angående själva solskyddet har jag fullt förtroende för att det verkligen är spf 20, ACO:s solskyddsprodukter genomgår omfattande tester. För endast 49.50 är detta stift att betrakta som ett kap!

Betyg: 5 av 5

2 kommentarer:

  1. Det låter som ett bra stift. Jag är rätt dålig på att använda solskydd till läpparna dessvärre...

    SvaraRadera
  2. Emma P: Det är riktigt bra! Läpparna är så lätta att glömma skydda, men jag tycker att det är något av de ställen där man bränner sig lättast, så man får direkt återkoppling när man glömt...

    SvaraRadera