måndag 21 juni 2010

Kungliga klor?


I lördags var vi samlade hos kompisar för att dricka bubbel, äta snittar och så småningom även middag medan vi spanade på bröllop. Vi hade så trevligt! Klädseln var inte så uppstyrd, utan bara "kunglig". Jag hade alltså chansen att vara riktigt kreativ med kläder, smink och naglar. På grund av renoveringsomständigheter och stundande flytt tog jag tyvärr inte ut svängarna så mycket som jag hade velat, utan omtolkade kungligt till klassiskt. Naglarna blev alltså vampigt röda.

De andra gästerna tolkade "klädkoden" mycket roligare: min sambo och min bästa kompis valde klädsel som platsat på vilken kunglig bröllopsmiddag som helst (frack respektive frackklänning, ordnar, hög hatt och hela baletten), en annan vän representerade något okänt emirat och kom som shejk, två kompisar kom som ett korrupt afrikanskt diktatorspar (apropå skriverier) och värdparet själva hade valt smoking + kronor. Jag kände mig kungligt festlig trots enklare outfit -->

Urban Decay Fbomb är ett perfekt lack i bråda tider, man får nämligen till en ganska schysst manikyr med bara ett lager. Fortsättning, i form av ögonsmink, följer om en stund! Hur tillbringade ni lördagskvällen?

4 kommentarer:

  1. Wow! Det var en snygg klänning! Fina naglar också!

    SvaraRadera
  2. Snygg klänning och fina naglar. Du verkar ha varit riktigt tjusig...

    SvaraRadera
  3. Vad roligt! Själv satt jag också och kollade vigseln, förstås, hemma. Eftersom jag var själv vågade jag till och med fälla en tår.;) Blev väldiga kontraster sedan på kvällen när jag satt och kollade vampyrfilm med en kompis istället, dock, haha. Älskar Kitten förresten, den kommer verkligen fram mot din ljusa hy också.

    SvaraRadera
  4. Sminkan: Tack snälla du! Det är en "gammal vanlig" H&M-klänning =)

    Emma P: Tack! Jag kände mig faktiskt fin, även om de andra var mer upp- eller utklädda =)

    Basteth: Vampyrer efter kungligheter låter inte dumt =) Tack söta du! HAr du skafat dig en egen Kitten än? Jag är helt säker på att ni skulle trivas ihop!

    SvaraRadera