torsdag 20 oktober 2011

Recension: IsaDoras Big Bold Mascara Super Volumizing


IsaDoras nya maskara Big Bold Mascara Super Volumizing (139 kr) utlovar "den perfekta kombinationen av borste och mascara" med "cremig, fyllig konsistens" "supervolym direkt" med "intensivt djupsvarta pigment".
Att döma av mina bilder tycker jag nog att vi kan konstatera att det stämmer. Det är till och med så att jag varit dålig på att testa andra maskaror jag har på kö för testning för att jag fastnat så för Big Bold. Vårt förhållande var dock inte lika hett i början. Jag måste erkänna att det tagit ett tag att vänja sig vid jätteborsten, men när man väl gjort det går det bra. På bilderna i detta inlägg har jag inte städat med tops, jag tycker inte att det behövs längre.

Här till vänster ser ni exakt hur stor borsten verkligen är. Jätteborsten är faktiskt riktigt bra till överfransarna. Att måla underfransarna är däremot inte det lättaste, men det gör jag sällan. Gör man det ofta kan man säkert få in snitsen även med det! Om man ska se till nackdelar med maskaran måste jag berätta att jag har haft lite svårt att få bort den ibland. Å andra sidan sitter den helt oförändrad genom såväl cykeltur i regn som löprunda efter jobbet, så det kan jag ha överseende med. Plus i kanten också för att den, precis som alla IsaDoras maskaror, är utan parfym, oftamologiskt testad och dessutom plomberad.

 Big Bold Mascara håller vad den lovar och får högt betyg!
Betyg: 5 av 5

Här kan man se att Big Bold inte är helt olik en tidigare favorit Va Va Voom volume mascara 17 från brittiska no17. Toppen, då Big Bold är så mycket lättare att få tag på!

12 kommentarer:

 1. Wow, vilken volym! Kanske jag skulle slå till på en sån när mitt förråd av mascaror är slut... tyvärr lär det dröja för jag har flera oanvända. Eller ja, det är ju trevligt att ha ett lager förstås.

  SvaraRadera
 2. Ninni: Lager är ju alltid bra att ha :) Ja, slå till på BB, den är riktigt bra!

  SvaraRadera
 3. Maffigt! Åh vad sugen jag blev på den! Nästa gång blir det absolut den. Nu kör jag på cliniques tubmaskara, och den borsten är ju pytteliten. Så i bytet kommer jag nog bli lite skräckslagen haha. Har dessutom en till likadan liggandes och väntandes, så det dröjer som sagt. Den här lär ju vara billigare, och om den håller så bra och är oparfymerad (krav) så låter det jättebra.

  SvaraRadera
 4. Jag gillade den också! Hade inga problem i början med borsten, problemen har börjat komma nu av någon anledning?! Kan bero på att man har lite bråttom på morgonen, vem vet ;)

  SvaraRadera
 5. Resultatet ser ju bra ut, men hur är den att få bort? Har känsliga ögon så vill helst inte ha en mascara man måste gnugga för att få bort :/

  //Carolin
  http://www.minboudoir.blogspot.com/

  SvaraRadera
 6. Jag har använt Big & Bold i nån dryg månad nu. Tycker också att fransarna blir jättefina och volymiga. Pga den stora borsten får jag gärna lite svart även på ögonlocken, men det är lätt att ta bort, så det är inget större problem. Mascaran varken klumpar eller smular sig. Däremot kladdar den av sig lite, både ovanför och nedanför ögonen, under dagens lopp. Kan vara pga min feta hy, som lätt blir glansig..? På mig sitter tex Maybelline Collosal (ej vattenfast) betydligt bättre på plats. Så för mig blir det inget nytt köp av den här.

  SvaraRadera
 7. Den vill jag testa, säljs den på HM? :D Jag har nämligen fått rabatt där och en check.

  SvaraRadera
 8. Hoppsan en femma! Då måste jag lägga denna på minnet och prova

  SvaraRadera
 9. Malin: Det händer ju ibland, att man har en och annan på lager :) Clinique är ju också ofta himla bra, men IsaDora har ju onekligen priset på sin sida!

  Emelie: Tidsnöd är boven i många små och stora problem :)

  Carolin: Jag får gnugga lite, men det är säkert individuellt. Det är inte så mkt gnuggande ändå tycker jag, och den passar bra för känsliga ögon.

  Nissan: Skumt att den kladdar av sig! Jag har hört om andra som har problem med det (inte just med denna maskaran, utan i allmänhet), men har ingen aning om vad det beror på. För mig funkar det som sagt även i regn och under träningspass.

  Blowfish: Den borde finnas där! Rabatt låter himla trevligt!

  Shamrock: Den är klart provvärd!

  SvaraRadera
 10. Den är verkligen grym, dock hade jag samma problem som dig i början. Vande mig snabbt och blev kär! :)

  SvaraRadera
 11. Jospehine: Den är värd lite tuffa tider i början :)

  SvaraRadera
 12. Dina fransar är verkligen kanonfina med denna mascara så förstår att du gillar den:)

  SvaraRadera