tisdag 18 oktober 2011

The Globe


En kreativ vän mejlade en cool inspirationsbild på en sminkning med kraftigt markerad eyeliner i globlinjen till mig och utmanade mig att testa. Här ser ni mitt resultat!Visst påminner det lite, lite om Diors självhäftande sammetsvarianter? Jag är inte säker på att det är en sminkning jag faktiskt skulle gå ut i, men jag blev ganska nöjd!


Jag har använt en matt skugga från FACE stockholm, IsaDoras Big Bold Mascara Super Volumizing, Clinique High Impact Mascara (på undre fransarna), Bold Tip Eyeliner i Carbon Black och Inliner Kajal i Blonde, också de från IsaDora.

11 kommentarer:

 1. Snyggt när man tittar men lite udda när man tittar ner, hehe :D

  SvaraRadera
 2. Wysteriia: Tack! Ja, då ser det lite annrlunda ut :)

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte det var skitsnyggt! Det där ska jag prova någon dag, men med skugga istället för kajal.

  SvaraRadera
 4. Det är jättesnyggt att sudda med en svart skugga i hela globen, samma effekt med mindre kladdigt! Snyggt! :)

  SvaraRadera
 5. Privy Counsellor: Man tackar! Din variant var minsann inte så dum den heller =) Du lyckades få det mer stiliserat tycker jag!

  Mikaela: Tack! Skugga blir ju lite mjukare! Här var jag dock ute efter det skarpa och extrema.

  Josephine: Tack! Ja, det är inte dumt! Blir kanske mer som en vanlig sotning då, men man kan kanske ändå hålla det skarpt om man vill...

  SvaraRadera
 6. En kompis hade en sån här sminkning på fest en gång, kombinerat med feta fransar. Funkade super! Du fick ju till dina fransar rätt rejält här (bra mascara eller nytt serum?). Jag tror den görs sig bäst när man överdriver en del, eftersom den är lite knäpp. Men visst är den rolig? :)

  SvaraRadera
 7. Malin: Tack! Precis som du säger, lite överdrivet och knäppt, men kul :) Tack för franskomplimangen, det är Big Bold som står för överfransarna här. Recension är på g!

  SvaraRadera
 8. Har länge tittat på Isa Doras Inliner Kajal men hur bra håller den egentligen? Jag menar är det bara några timmar eller hela dagen? :)

  //Carolin
  http://minboudoir.blogspot.com/

  SvaraRadera
 9. Carolin: Hrm, det kan jag nog inte riktigt svara på på rak arm... Jag får återkomma!

  Des: Tack!

  SvaraRadera