onsdag 26 oktober 2011

Mer Lumene-primers och Beauty Base


Kommer ni ihåg att jag var nyfiken på Lumenes nya primer-nyheter? Nu har jag lite mer info att dela med mig av kring dem!

Beauty Base Illuminating and Smoothing Primer (119 kr/25 ml) är den som intresserar mig mest. Det rör sig om en primer med ljusreflekterande mikropartiklar som ska ge trött eller åldrad hud lyster och ”sudda ut” fina linjer. Den passar alla hudtoner och normal till blandad hudtyp.

Beauty Base Matifying and Retexturizing Primer (119 kr/25 ml) gör hudens yta matt och ger en utmärkt jämn bas för makeup. Passar bäst till fet- och blandhud eftersom att den får hudens porer att se mindre ut och håller huden matt hela dagen. Även om denna främst lämpar sig för fet hud, och inte torr hud som jag har, är jag nyfiken på om den kan trolla lite med porerna. Jag fick en liten testklick på Åhléns, så vi får väl se!

Beauty Base Crystal Radience Primer (109 kr/25 ml) ger huden naturlig, fräsch lyster och jämn och klar hudton. Den skimrande persikonyansen ger en "unik optisk fräschhet" åt hud som ser livlös ut. Passar normal och torr hud och passar alla hudtoner. Crystal Radience Primer är också en nylansering med förbättrad formula. Jag är så förtjust i den gamla varianten att jag till och med har något reservexemplar här hemma, så jag får väl använda upp dem innan jag testar den nya sorten

Ovanstående tre primerar har gemensamt att de kan användas på tre olika sätt: över dagkrämen, under dagkrämen eller utblandad med foundation, samt att de varken innehåller parabener eller alkohol.


Tillsammans med primerarna (attans att jag formulerar mig så att jag måste använda plural hela tiden...) släpps eller återlanseras fler produkter som hjälper till på traven mot den perfekta basen:
  • Beauty Base Eye Shadow Primer (109 kr/7ml), fixerar ögonmakeupen och gör att den sitter på plats hela dagen. En av de får riktigt bra skuggbaser som finns tillgängliga i butik i Sverige om ni frågar mig.
  • Nyheten Beauty Base Dark Under Eye Concealer (119 kr/7 ml), en krämconcealer i hygienisk tub. Den aprikosa tonen täcker mörka ringar under ögonen och även annat man kanvilja täcka, exempelvis brustna blodkärl.
  • Beauty Base Cover Stick (89 kr/4.9 g), ett traditionellt täckstift i tre olika nyanser.
  • Beauty Base Red Neutralizer (119 kr/4 g) som täcker rodnader och innehåller nordisk linfröolja som skyddar, lugnar och stärker känslig hud. Produkten är oparfymerad.
  • Beauty Base Touch of Radience Highlighter (139 kr/1,8 ml), en highlighter-penna med ljusreflekterande pigment.
Hela Beauty Base-sortimentet finns ute i butik nu. Är ni nyfikna? Har ni redan någon favorit i gänget? Berätta gärna!

9 kommentarer:

  1. Har eye shadow primer och crystal radiance, gillar båda!

    SvaraRadera
  2. Crystal Randiance primern använder jag själv ofta osm highlighter på kindbenene - men den är också FENOMENAL på mogen hud.
    Varje gång jag har en sminkar en kund som är över 40 använder jag den primern som bas och det ger en fantastisk lyster till huden.
    Love it!

    SvaraRadera
  3. Jag använder Eye Shadow Primer och den är superbra :) Blev sugen på att testa Dark under eye... (sicket långt namn till en liten sak)

    SvaraRadera
  4. Jag är väldigt nyfiken på concealern i tub. Har sedan tidigare ögonprimern, och jag är inte alls förtjust i den. Den lägger sig i globlinjen/vecket med en gång, men eftersom jag inte vet vad jag ska skaffa annars, och dessutom inte ger mig råd att köpa nån annan, så gör jag ingenting. Kör på med Lumene. Kanhända jag har fått tag på en gammal eller så, men just den köper jag inte igen.
    Undrar om den matterande verkligen håller huden matt? Jag har även provat den gamla "matta" primern och gillar inte den heller. Usch vad jag klagar, är nog på lite dåligt humör idag!

    SvaraRadera
  5. Emelie: Dem gillar jag också!

    Jenna: Jag instämmer om att lystern är strålande (he,he), både som highlighter och bas! Funkar bra i basen även på min torra blandhy tycker jag.

    Ingela: Ja, det är den! Dark under eye... är jag också sugen på!

    Lotta: Jag kände på den på handen häromdagen, och den kändes fin.

    Trist med primern. Jag tycker att den är bra och prisvärd, men inte lika bra som UDPP.

    Jag vet inte om den matta primern verkligen håller vad den lovar. Kanske kan du be om ett prov på Åhléns eller Kicks? De brukar vara schyssta! Hoppas att humöret repar sig, man har ju sånna dagar ibland :)

    SvaraRadera
  6. Älskar ju ögonprimern! Har den gamla varianten av mattande primer men är inte så imponerad. Kanske den nya är bättre... Har införskaffat concealern mot mina mörka ringar under ögonen och redness neutralizern men bara testat någon enstaka gång, än så länge verkar concealern bra iaf.

    SvaraRadera
  7. Fröken Frodig: Oj, du har testat många :) Spännande med Dark eyen, berätta gärna vad du tycker sedan när du provat ett tag!

    SvaraRadera
  8. Så fort jag googlar en produkt jag undrar över eller är nyfiken på kommer din blogg upp. Gillar den verkligen!

    Jag har själv en gamla varianten av radiance primern. Använder den knappt. Har däremot en extrem kärlek till concealern för under ögonen, fast jag har den i "kakform". Bästa jag testat!

    Vill ha ett täckstift som jag kan ha i väskan, så har funderat på detta från Lumene ett tag. Ska nog slå till snart ;) Tack för en bra blogg och förlåt för en lång kommentar, haha

    SvaraRadera
  9. Frida: Vad roligt att du hittar hit! Jag blir bara glad för kommenterar, både långa och korta :)

    Concealern i kakform har jag inte börjat testa än, men det låter ju lovande att du gillar den!

    SvaraRadera