söndag 3 juli 2011

Koraller hela veckan


Idag har jag inte hat en enda lite gnutta smink på mig. Alldeles för varmt! Istället får ni se hur jag såg ut i söndags när vi flög till Alperna. Jag gillar att fixa till mig lite när jag ska ut och flyga. Det känns så mycket glammigare att ut och resa då! Som ni ser har jag verkligen fastnat i korallträsket, men det är ju så fint!


Idel gamla bekanta grejer användes: sommarmineraler från IsaDora, bronzer från Idun Minerals (recensioner här!), Clinique High Impact Mascara, mineralrouget Peach Quartz från Maybelline, vackra korallskuggan Flamingo från Smashbox, ljusa skuggan Bikini Line från Benefit, kajalen Corrupt från Urban Decay, concealern Touche Èclat från YSL, Clinique Instant Lift for Brows och UDPP.

9 kommentarer:

 1. Korall är tipptoppfint på sommaren verkligen. Mycket fin sminkning, och föredömligt att snygga till sig när man ska flyga, jag känner mig alltid som en slusk bredvid flygvärdinnorna:) Jag har med varit osminkad idag, oglamouröst men ganska skönt!

  SvaraRadera
 2. Det var en väldigt fin make! :)

  SvaraRadera
 3. Korall är himla fint! Du får alltid till det så snitsigt med pennan också, väldigt snyggt tycker jag! :)

  SvaraRadera
 4. Älskar korall! Hur är mineralpudret från Maybelline? Jag köpte ett sånt en gång från nån engelsk webshop men det var alldeles för mörk nyans för mig (svårt att shoppa sånt online) så jag sålde av det direkt på Tradera utan att testa.

  SvaraRadera
 5. Snygg sminkning!
  Du har inte kört Veckans Shoppingtips på länge... har du slutat med det?

  SvaraRadera
 6. Emma P: Tack! Ja, det är ju just den känslan i förhållande till flygvärdinnorna man vill undvika :)

  Emelie: Tack!

  Therése: Tack!

  Johanna: Tackar :)

  Ninni: Jag också! Denna maybelline-grejen är ett korallfärgat rouge. Det är inköpt på Rusta och passar kanonbra! Svårare med foundation, kan jag tro...

  Anonym: Tack!

  Vad kul att du gillar Veckans shoppingtips! Jag har absolut inte slutat med det, jag har bara inte hunnit ut för att spana :) Hoppas att det blir ändring på det snart!

  SvaraRadera
 7. Haha, skönt att det inte bara är jag:D

  SvaraRadera
 8. Emma P: Det är nog en universell känsla :)

  SvaraRadera