söndag 10 juli 2011

Den tunna blå linjen


Eftersom detta är en flyga-hem-från-aplerna-sminkning minns jag inte helt säkert vad jag använde. Hur som ser ni hela packningen här nedanför. Här kan ni se den igen, men öppen.


Om jag inte är helt ute och cyklar var det skuggor Brandied Bronze från Clinique, Deviant från Urban Decay och alla färgerna ur Leopard Complexion Perfecion Kit från Too Faced som var på.

6 kommentarer:

 1. Va fint! Är UDs pennor så bra som alla säger? Håller de bra? Är så sugen att slänga med några varje gång jag handlar på beautybay... :)

  SvaraRadera
 2. Passade väl utmärkt med en blå vinge när du skulle upp i luften! :-)

  SvaraRadera
 3. Hej du!
  Nu har jag lanserat den största tävlingen någonsin på bloggen! Nu kan du vinna EN VECKAS RESA TILL MADRID FÖR FYRA (!!) PERSONER!!! Hur underbart låter inte det?

  Gå in på www.submit.blogg.se för mer information.

  Om du tror att du inte har någon chans att vinna så tycker jag att du ska bli av med den tanken. För vem vet, kanske blir du den lyckliga vinnaren? Du förlorar ju ändå inget på att vara med ;)

  SvaraRadera
 4. Anna: Tack! UD-kajalerna är precis lika bra som sägs. De är lätta att måla med, sitter bra och finns i rysligt fina färger. Jag har säkert tio olika...

  Ninni: Jojomän :)

  Jennifer: Nej tack! Detta luktar spam lång väg...

  SvaraRadera
 5. Snyggt, väldigt fin blå liner...

  SvaraRadera