måndag 25 juli 2011

Alessandro Sweet Margarita


I helgen har jag haft rödskimrande Sweet Margarita från Alessandro på naglarna. Det är ett riktigt tjusigt lack (om än lite skavt och oskarpt här,) som påminner en del om lacken i OPI:s Burlesque-kollektion. Den orangea kollektionskompisen Long Island, som jag också fick med mig hem från Österrike, kan beskådas här.


5 kommentarer:

 1. Åh vilket snyggt lack! Önskar jag hade detta i min ägo nu eftersom jag ska i väg på pedikyr senare i veckan. Har du testat den på tårna också? Hur skiljer sig detta lack i förhållande till (Jag-u-are)? Mina naglar på händerna är just nu neutrala samt på tårna kör jag Colour club(minilack)nr 807-fast woman som är mörkt vinrött.

  SvaraRadera
 2. Fröken Frodig26 juli 2011 09:53

  Läckert lack! Inte helt olikt China Glazes Raspberry Festival tror jag, detta kanske är något rödare (ChG drar lite mer mot rosa). Snyggt är det iallafall! Och lite mer plånboksvänligt än ChG...

  SvaraRadera
 3. Peter: Tack! Jag har det på tårna nu, klockrent!

  Sweet Margarita är skimrigare än Jag-u-are som har mer satinfinish. Jag är själv nyfiken på skillnaderna och planerar en liten jämförelse om solen vill titta fram :)

  Fast Woman låter urtjusigt!

  Fröken Frodig: Tack! Raspberry Festival är nog lite mer rosa, min mamma har det, men jag har det inte här för livejämförelse...

  SvaraRadera
 4. Det ser absolut tjusigt ut...

  SvaraRadera