onsdag 24 juni 2009

Glow blush

Tillsammans med den fina Get bakedpaletten hade min lillasyster packat ner en liten present, nämligen ett krämrouge från Clinique.


Rouget, som är i stiftform, heter Blushwear cream stick 01 Glow blush. Färgen är varmt skimrig, nästan lite bronsig. Jag har ett likadant i färgen 03 Rosy blush, som följde med en cliniquegåva på Macy's i påskas. Gåvan jag valde gick i rosa, medan den min syster valde gick i brunare toner. Nu är jag mycket nöjd med att ha båda färgern i min ägo. Krämrouge i miniatyr är perfekt i semestertider!

4 kommentarer:

  1. Ser väldigt fin ut, även om jag nog också hade valt dne rosa. Eller inte väl, dte hade jag. Gulligt av din syster dock!

    SvaraRadera
  2. Emma P: Det var faktiskt finare än man kan tro på! Blev perfekt bronsigt och inte för glittrigt, som min syster tyckte. (Synd att det är så svårt att fota, annars hade jag gjort det) Jag måste erkänna att jag inte riktigt hunnit testa det rosa ordentligt. Får ta tag i det!

    SvaraRadera
  3. Jag håller med om att krämrouge i miniformat är det bästa till semestern! Litet att ta med och behöver ingen pensel :) Jag har ett mini-tint från Tarte som jag älskar.

    SvaraRadera
  4. Maria: Precis, himla smidigt!

    SvaraRadera