fredag 5 juni 2009

Delat paket från Head2Toe


I eftermiddags hade jag äntligen tid att hämta ut ett efterlängtat paket från Head2Toe. Det har tagit hur lång tid som helst, och jag fick betala tull. Skönt att det ändå kom fram tillslut! (Sorry för kass bild.)


Fina China Glaze Watermelon Rind, stiliga Essie Sexy Divide och coola Orlys Matte top. Det ska bli så kul att testa dem, särskilt Matte top!


Min mamma handlade mest. Upprinnelsen till beställningen var att hon vill ha tag på det lacket hon fick på manikyren i New York, OPI Red (längst till höger). Kul att hon gillade den så mycket! (Jag fick Essie Sexy Divide på tårna då, så jag passade på när jag skulle visa min mamma hur man beställer från USA.) De andra lacken är OPI Tutti Frutti Tonga, China glaze Raspberry Festival och Essie 3-way glaze. 3-way glaze är en rikgti höjdare. Mitt är inte riktigt slut än, men när det väl tar slut har jag ännu en beställning att se fram emot...

4 kommentarer:

  1. Jag är så sugen på att klicka hem ett orly matte top lack. Matta naglar är ju urtjusigt! Det vore kul om du visade hur det blir på! :)

    SvaraRadera
  2. Johanna: Det ska jag försöka ordna!

    SvaraRadera
  3. Åh, du måste skriva om Orly matte sen! Jag är så sugen på det!

    SvaraRadera