torsdag 16 april 2009

Mani och pedi i NY

I New York finns oändliga möjligheter att lyxa till det i stort och smått. Eftersom både min mamma och jag fyllde år under påskveckan gick alla vi flickor i familjen på nagelsalong. Ingen av oss har testat det tidigare, även om vi alla brukar måla klorna på egen hand. I USA är det inte så dyrt, så vi passade på.

Efter en hel dags promenerande, vi hade äventyrat oss ut ända till Brooklyn (till fots över Brooklyn Bridge!), var det underbart att slå sig ner i en massagefåtölj och stoppa fötterna i bubblande fotbad. Sedan blev vil filade, masserade, smorda och fixade om både händer och fötter. När vi var färdigmålade fick vi sitta och torka i fläktar och infrarött (?) ljus tillsammans med stamkunderna. Kändes väldigt amerikanskt och kul och vi fick dessutom bra restaurangtips.

Jag valde franskt på fingrarna med lacket Sugar Daddy från Essie. Det hängde med i fem dagar!


Man fick fåniga engånssandaler och papper mellan tårna. Jag valde lacket Sexy Divide (som jag sedan blev väldigt sugan på att köpa, men ändå inte köpte), från Essie. Mina tånaglar ser fortfarande helt perfekta ut, en vecka senare.


Min syster valde samma lack till fingrar och tår, nämligen Essies nya Status Symbol (tror jag, blev precis lite osäker). Se så fint det matchar hennes nya sjal!


Min mamma valde också samma lack till alla naglarna, men från OPI. Jag tror att lacket heter OPI Red. Hon matchar också sin sjal. Det här med matchandet ligger visst i släkten =)


Lite bildbombning blir det, jag blev väldigt nöjd med mina naglar!

På de två sista bilderna skymtar en fantastisk fin (och fint fyndad!) födelsedagspresent. Mer om den kommer inom kort!

4 kommentarer:

 1. Underbar lyx! Synd att det inte finns liknande ställen i Sverige (iaf inte där jag bort).

  SvaraRadera
 2. SminkJante: I Malmö finns nog en del. Jag tror att de är hemskt dyra, men jag vet faktiskt inte säkert. Får ta och kolla upp det och rapportera här!

  SvaraRadera
 3. Åh så fint med franskt på kortare naglar! Superfräscht.

  SvaraRadera
 4. KajsaKavat: Tack! Jag föredrar faktiskt ganska korta naglar. Önskar att jag kunde få till frasnkt så fint själv!

  SvaraRadera