fredag 17 april 2009

Halv dagens



Nu var det tänkt att jag skulle visa dagens öga (Stila kitten + Clinique Smoke brown) och fina bilder på dagens naglar. Det är emellertid så att jag är klantig som få och råkade radera både de ögonbilder och nagelbilder jag tog innan jag satte igång med stortvätt och joggingtur. Eftersom varken ögon eller naglar är fina längre, är det ingen idé att ta nya bilder. Som tur är tog jag lite bilder på naglarna redan igår, de är inte så bra, men de är iallafall i datorns trygga innandömme.



Dagens, eller snarare veckans, naglar är målade med en ny kompis i lacklådan, Mademoiselle från favoritmärket Essie. Lacket innhandlades i New York och kommer att utgöra ett bra komplement till Fed up från samma märke, som är mitt vanligaste vardagslack.


2 kommentarer:

  1. Du vet att jag är lite förälskad i dig efter att jag fick "Room with a view":-)....Börjar nästan lipa...:-) Hoppas din fölsedag blir lika bra som min.:-) Dvs lovely. Ha en skön fredag annars! Kram!

    SvaraRadera
  2. Roligt att du blev glad! Jag tror att vi kommer att ha jättekul imorgon! Och tack för igår! Var verklige jättetrevligt o mysigt! Himla kul att beskåda din sminksamling =)

    SvaraRadera