onsdag 21 september 2011

Utmärkt retro-form hos ACO


Jag har också fått hem en stooor flaska med ACOs klassiska hudlotion för påseende. Jag tänker att jag rimligen borde ha testat den någon gång förut, men är inte säker. Det ska hur som helst bli spännande! Nylanseringen retroflaskan (som vunnit utmärkelsen Utmärkt svensk form) sker i begränsad (som det heter det på svenska!) upplaga till det finfina priset 75 kr/ 500ml.


Jag lyckas inte ta mig hem tidigt från jobbet så bra denna veckan, så vi kör på ACOs egna fina bilder istället för halvtaskigt foto från mig. Visst ser det mysigt ut? Jag tror faktiskt att jag sett flaskan både hos mormor och farmor. Har ni några speciella minnen av denna klassiska kräm? Berätta gärna!

7 kommentarer:

  1. Älskar den här och jag har toksaknat de gamla flaskorna som man kunde ställa upp och ner när de började ta slut. Nu har de pump - jo tjena att man får ut all lotion då...

    SvaraRadera
  2. Ja, den där har funnits i mitt badrumsskåp för länge sen. Hälsningar från ynklig Ninni med magsjuka.

    SvaraRadera
  3. Har svaaaaaaga minnen av att farmor alltid smorde in mig med den när jag hade badat hos henne när jag var en liten skitunge. Lite nostalgisk blir jag allt :)

    SvaraRadera
  4. Varit inne på att köpa något neutralt som gör det det ska, kanske blir en sån här? Kör annars på TBS body butter, men vill ibland ha det lite mer avskalat... Roligt med återlansering, men jag måste säga att jag inte har några minnen alls av den gamla varianten.

    SvaraRadera
  5. Mrs Data: Skynda bunkra nu då!

    Ninni: Stackars dig! Krya på!

    Emelie: Det stämmer säker även om minnena är svaga :)

    Malin: Avskalat kan vara skönt! Just TBS body butter doftar ofta för starkt tycker jag.

    SvaraRadera
  6. Jag gillar inte denna lotion direkt, men jag skulle gärna vilja ha jeansdressen som tjejen har på bilden ;)

    SvaraRadera
  7. skincarebymalinr: ha ha, den ser inte dum ut :)

    SvaraRadera