söndag 18 september 2011

Hösten hos elf


Jag kunde tyvärr inte komma på elfs trevliga after work härom veckan, men de var hjälpsamma och skickade mig lite fina höstnyheter per post istället. Väldigt spännande då jag inte testat så mycket från Eyes Lips Face (elf) tidigare. En riktig favorit ur deras sortiment har jag dock redan, nämligen Mineral Infused Face Primer.



Jag har också testat och gillat Cream Eyeliner (ca 36 SEK) tidigare i kulören Metallic Olive (till vänster respektive underst). Nu ska jag sätta penseln i matt bruna Coffee också!

Det brunröda lacket, Chocolate får vi ta en närmare titt på i en dagens inom kort. Ska bli väldigt spännande att se hur ett lack för ca 15 kr beter sig. Om det är bra finns det ett gäng riktigt fina färger att välja bland!


Något jag inte testat tidigare är elfs skuggor. Här ser ni Beauty School Smokey Eyeshadow Palette (ca 36 SEK). Paletten finns även i en varmare, mer naturell färgställning och heter då Natural.



Det ska bli rysligt spännande att hugga in på denna! Här ser ni skuggorna på bar hud, de kändes bra att applicera. Med lite god vilja kan man faktiskt säga att man hittat ett budgetalternativ till höstens signaturpalett från YSL för mindre än en tiondel av priset...

11 kommentarer:

  1. Vilka fina produkter :) Paletten är jag nyfiken på, lacken gillar jag i förvägen och cream eyeliners har jag haft förr men tycker dom torkar ut för fort.

    SvaraRadera
  2. Jag har några elf-lack och måste säga att de håller god kvalité för den lilla pengen. Efter tre dagar utan påfyllt överlack flagar de för mig, men det gör nästa alla andra lack (förutom scratch nails och ett tyskt märke som jag aldrig kommer ihåg vad det heter, har bara ett av dom dessutom, de håller längre). Har en del andra produkter som det i och för sig inte är något fel på, men fel nyanser för mig så jag använder dem inte ändå. Blir lätt så med internetbilder enbart.

    SvaraRadera
  3. Jag har den paletten som är natural och jag tycker den är hur bra som helst! Deras nagellack är bra med, har en hel del. Cream eyeliners har jag tre, gillar alla. Men de har olika konsistens för mig, vet inte om det är jag som gör fel haha.

    SvaraRadera
  4. Tycker det är toppen att de håller så bra priser. Paletten där ser lite ut som MAC's paletter som de brukar ha till jul.

    SvaraRadera
  5. Kul med lite nya grejer. Och paletten var väldigt lik YSLs i färgsättningen faktiskt.

    SvaraRadera
  6. Honi: Det bådar gott att du gillar lacken! Krämeyeliners borde väl egetnligen komma i mindre förpackning, så kanske man hinner förbruka dem...

    Malin: Nyanser är så lurigt på nätet! Där tycker jag att bloggar är extremt bra hjälp!

    Lurigt med lacken. Nuförtiden har jag knappt koll på hållbarhet, för jag lackar om så himla ofta :) Blir nyfiken på vilket tyskt märke du tänker på. Kan det vara Essence? Eller Alessandro?

    Blowfish: Det låter ju riktigt lovande :)

    Ninni: Ja, visst gör den!

    Emma P: Ja! Vilken extrem prisskillnad :)

    SvaraRadera
  7. Sprang in och kollade nu, Akzent direkt heter märket. Jag har bara en färg (en vacker blå), men den är riktigt trevlig. Testa om du hittar märket alltså (ca en hundring per flaska). Bara sett det i nagelsalongen här i stan, så vet inte hur vanligt det är. Bloggar är bäst när det gäller nyanser! Allra bäst är om många olika fotar och visar. Hur ofta lackar du egentligen? Jag har två eller tre färger i veckan, ibland några olackade dagar, men ganska sällan på sistone.

    SvaraRadera
  8. Paletten ser fin ut, hoppas att den är bra!

    Paletten påminner även om en palett som Dior släppte förra året (tror jag det var).

    SvaraRadera
  9. Malin: Ska hålla utkik, har aldrig gört om det förut.

    Just nu lackar jag om orimligt ofta, kanske varannan dag. Har så mycket att lacka igenom just nu :)

    Carina: Det hoppas jag också!

    SvaraRadera
  10. Jag har den paletten men jag har glömt bort att använda den.. får nog ta och leta fram den i gömmorna!

    SvaraRadera
  11. Roxcat: Ja! Gör det! Och visa gärna en sminkning eller två :)

    SvaraRadera