söndag 28 augusti 2011

Shoppingtips + span på stan


I fredags eftermiddag hann jag med en blixtsnabb tur på stan på vägen hem (verkligen blixtsnabb, fyra butiker på 18 minuter). Trots att jag hittade mycket fint och många fördelaktiga erbjudanden var jag ganska modest i shoppandet för egen del. På H&M hade jag 20% på ett helt kosmetikköp, men vågade fortfarande inte chansa på BB Cream Miracle Skin Perfector i mörk nayns, utan nöjde mig med ett nytt IsaDoras Second Nail. Bland nyheterna hos H&M fanns bland annat tvåpack med lack i fina färger. Jag kan inte hitta dem på nätet, men spring ut och spana!

Ett nytt exemplar av Depends ögonfransserum haffade jag faktiskt inte i fredags, utan på ett ICA under semestern. Det får vara med på bild ändå.

Åhléns hade de förstått att lanseringen av just BB Cream Miracle Skin Perfector från Garnier är en stor grej. Tråkigt nog hade de också endast den mörka färgen. Tänk om den ljusa inte kommer till Sverige alls! Jag fick med mig en prov på medium, så jag ska experimenter med nyansen i hemmets lugna vrå.

I samma butik hade de fått in ett gäng nya spännande rouge från Lumene. Min mobilbild är tyvärr hemskt kass, men färgerna (bl a rosa och korall) såg riktigt frestande ut i verkligheten.



Jag trodde att jag även lyckats ta en bild på stället med den nya krämskuggorna och lacken från Lumenes höstkollektion. Den bilden verkar ha trillat ut ur telefonen, men de snabba färgproverna fanns kvar i riktiga kameran. Det ser väl inte så dumt ut? Jag blir nyfiken på blått och grönt, men lite besviken på att den ljusrosa innehöll discoglitter.

Kicks spanade jag in Lancômes sensommarkollektion Doll Eyes. Den har inte frestat mig färgmässigt från andra bloggar, men nu blev jag hjälplöst sugen på det mesta.

Det är faktiskt LancômegåvaÅhléns nu, man kanske ska passa på...


Just nu finns också riktigt fina gåvor-på-köpet från Clarins och Estée LauderKicks. Skynda fynda!

Hos Apotek Hjärtat får man också 20 procents rabatt om man slår till på mina nya sommarfavoriter från Vera, jag Vera by CCS 24 h Face Cream och Vera by CCS Face Wash.



Andra aktuella tips är "ta tre betala för två" på Dependlack hos både Åhléns och Kicks, bra deal! Nu ska jag återgå till kurera-förkylning-läge i soffan. Dela gärna med er av fler shoppingtips i kommentarerna!

Uppdatering: För grymmebra nätshoppingrabatter, klicka in hos Makeuponista här!

10 kommentarer:

  1. Åååh vad besviken jag blev på Garniers BB-cream!
    Som en glansig dagkräm, dessutom lite för mörk för mig med, trots att jag är ganska solbränd. Usel täckning, inga fabulösa ingredienser, glidig på huden...
    Nä usch! Kommer inte att använda upp min tub. Antiklimax totalum.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jättebra tips! Skrev ett inlägg som du såg, men de bästa näterbjudandena just nu är ju 15% hos HQhair (15LOVE) och 15% hos Beautybay (FABFRI) Gäller tills imorgon, midnatt! :)

    SvaraRadera
  3. Cissu: Usch, vad trist! Det hade ju varit så kul med ett bra budgetkap på svenska marknaden. Jag håller fortf tummarna för "light".

    Josephine: Tack för att du påminde! Jag hade tänkt länka till dina nättips, men glömde. Ska genast fåtgärdas :)

    SvaraRadera
  4. Det är så trevligt med dina span på stan tips!
    Ang. BB cream så testade jag den mörka nyansen passade mig inte alls alldeles för mörk. Hoppas också på light. Jag undrar mest vad skillnaden är på BB Cream och en Tinted Mositurizer?

    SvaraRadera
  5. Jag älskar dina tips! Estée Lauder-necessären ser ju hur mumsig ut som helst, ansiktsvattnet där är mitt favvo och rengöringen är också helt underbar. Jag måste nosa på Lumenes nya krämskuggor också så fort jag kommer ned på stan.

    SvaraRadera
  6. Emma: Kul att höra!
    Nyansen verkar inte helt hundra för mig heller, nu är jag ju dessutom lite brun (läs mörkvit).

    Vad jag vet om BB:s o tinted moisturizer är det så att en TM är en fuktkräm med färg. Många har solskydd, men inte alla. En Blemish Balm Cream, däremot innehåller mer aktiva grejer. De har ofta riktigt högt solskydd, typ 30 eller 50 (så är ju inte fallet med Garniern). De brukar också vara uppljusande eller t o m blekande. De ska också motverka linjer och acne. Ofta påstås de kunna ersätta fuktkräm, foundation, solkräm, concealer och acnemedel i ett.

    Hur det ligger till med detta vet jag inte riktigt, och om Garnier innehåller SÅ mkt aktiva ingredienser vet jag inte då jag ännu inte har någon produktinfo.

    Ninni: Jättekul att höra! Ja, otroligt mumsig necessär! Jag har helt extrema shoppingbegär åt alla håll nu, men känner att jag måste lugna mig lite :)

    SvaraRadera
  7. Jag gillar dina shoppingtips!
    Måste hålla i plånboken, så jag kan inte köpa allt jag vill, tyvärr. Det är så mycket jag vill ha nu! Men sen är det sånt som jag BEHÖVER också, men det är inte lika kul..
    Estee Lauder neccesären hade inte varit helt fel!

    SvaraRadera
  8. Lotta: Kul att höra! Ja, det är livsfarligt såhär i säsongsskiften. Man vill ju ha allt!

    SvaraRadera
  9. Ja marshmallow var en udda beskrivning :D Tycker dom ser fina ut iaf, ska försöka kladda lite på dom i veckan o se :)

    SvaraRadera
  10. Wysteriia: Gör de om du får chansen, de är jättefina!

    SvaraRadera