fredag 5 augusti 2011

IsaDoras höst 2011: Forest Groove


Även om jag tycker att det känns lite tidigt att tänka på hösten, kan jag inte låta bli att spana lite på IsaDoras höstkollektion Forest Groove. Den ser så härligt vinmurrig ut att tanken på höst nästan känns uthärdlig.


Utöver höstlövs- och vinnyanser ser vi till min stora glädje skogsgrönt. Mitt namn står utan tvekan redan på översta trion Forest. Så otroligt fin! Ytterligare två tjusiga bakade trios ingår, Precious Pearls och Cool Browns.

Till kinderna kommer rougeduon Fresh Rural. Den ser också lovande ut, men jag hoppas att den inte är sådär monsterstor att den inte får plats i sminkväskan.


Tillsammans med de bakade ögonskuggorna tycker jag att lacken verkar bli kollektionens stjärnor. Zinfandel (god druva!), Bronze Patina och Forest ser riktigt fina ut. Jag är, inte helt otippat, mest nyfiken på nyansen Forest även här.

Till ögonen vankas det också ännu en maskara, Lash Booster Mascara, och en ny typ av eyeliner, Flex Tip Eyeliner. Just nu sitter jag inte inne på någon mer detaljerad information om produkterna, men med tanke på kvaliteten på tidigare maskaror och förra höstens eyeliner Bold Tip Eyeliner, bådar nyheterna gott!

Jag kommer att återkomma med bilder och info kring kollektionens läpprodukter, samt släppdatum och priser framöver. Tills dess: Vad är du mest sugen på ur Forest Groove?

Pssst! Ni har väl inte missat att Big Bold Mascara har landat hos Åhléns?

5 kommentarer:

 1. Jag vill ha typ allt! Alla ögonskuggor ser underbara ut, och lacken... åhh.
  Kommer nog att köpa en hel del från den kollektionen!

  SvaraRadera
 2. Hela kollektionen ser jättefin ut! Ska definitivt spana in den när den landar i butikerna.

  SvaraRadera
 3. Forest är definitivt intressantast av lacken. Är det en olivtonad grön? Swatcha genast!

  SvaraRadera
 4. Fröken Frodig5 augusti 2011 19:08

  Är definitivt spekulant på lack, eyeliner och skuggor! Ser ju jättesnyggt ut, hoppas skuggorna inte är för skimriga *håller tummarna* Ser fram emot swatches!

  SvaraRadera
 5. Lotta: Jag är också sugen! Väldigt bärbara färger!

  Veronica: Den är verkligen värd att spanas in!

  Sminkan: Kommer snarast:)


  Fröken Frodig: De innehåller en hel del skimmer, vissa av dem även microglitter. Jag ska visa snart så du kan avgöra själv!

  SvaraRadera