torsdag 4 augusti 2011

Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20


Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20 är min, liksom mångas, favoriter. Den är lite knepig att få tag på i Sverige, och ganska dyr ($42), men väl värd pengarna. En av fördelarna är att ljusaste nyansen Porcelain är tillräckligt ljus (men ändå varmt gul) för mig på vintern.


På sommaren är den dock för ljus (liksom min nyinköpta från Clinique snabbt blev), och jag ångrade att jag inte passat på att köpa en halvtub av en mörkare nyans på Sephora. (Givetvis har jag tidigare förbannat att den ljusaste inte finns i liten tub...) Turligt nog, iallafall för mig, köpte min mamma en liten tub ($19) om sedan visade sig var för ljus för hennes sommarhy.Här ser ni båda nyanserna i färgprov på handryggen. Båda är riktigt gula och bra för mig! Nu undrar jag: Har ni testat denna omtalade kultkräm? Tycker ni den är värd sitt pris?

11 kommentarer:

 1. Är så nyfiken på denna. Speciellt på hur mycket/lite täckande den är.. vet du om var man kan hitta bilder på någon med och utan denna?

  SvaraRadera
 2. FruVesa: Åh, svårt! Den täcker inte så mkt. Jag gillar inte täckande grejer. Om jag kunde skulle jag ta bilder, men jag lyckas aldrig få fram någon skillnad med/utan basprodukt på bild. (Det betyder tyvärr inte att det är så i verkligheten...) Jag hojtar till om jag httar ngn bild!

  SvaraRadera
 3. Nyfiken! Fast vill ha mer täckning framåt hösten så skulle inte vilja punga ut med pengarna. Tips till FruVesa: kolla YouTube-tutorials, bäst för före- och efter! :)

  SvaraRadera
 4. Jag har använt Laura Merciers Tinted Moisturizer fast oil free-varianten. Tycker helt klart att det är den bästa tinted moisturizern jag någonsin testat. Jag fick hela tiden massa komplimanger för hur snygg min hy såg ut. Efter att ha testat några andra moisturizers nu kommer jag nu definitivt att gå tillbaka till Laura Mercier vid nästa utlandsresa så jag bunkra några för lite billigare penning. /N

  SvaraRadera
 5. Therése: Den passar nog bäst om man är på jakt efter lite skirare finish.

  Tack för tipset!

  Glitter Sisters: Utlandsshopping is da shit!

  SvaraRadera
 6. Lustigt att Porcelain är gul på dig, på mig blir den rosa... Jag tycker att det är en bra tinted moisturiser - jag har den oljefria varianten - men jag tycker inte att den är värd 445 spänn.

  SvaraRadera
 7. Des: Skumt! Annars brukar allt vara för rosa för mig. Det är en saftig slant, det har du rätt i...

  SvaraRadera
 8. Har inte testat men är jäkligt sugen. Kan eventuellt bli ett köp när jag åker till Sthlm i september. Vågar inte köpa över nätet ifall det skulle bli fel med färgen, lite för dyrt för det...

  SvaraRadera
 9. Emma P: Mm, det är lite dyrt för chansning. Jag hade fått ett prov i London innan jag sen bad en kompis köpa i USA.

  SvaraRadera
 10. Skulle verkligen vilja testa den! Var köper du den någonstans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ida! Jag har köpt min i USA. Tror att den säljs i Stockholm, men till mkt högre pris. Runt om i USA och Europa finns den på finare varuhus och på Sephoror. Jag vet inte om den säljs på Sephora i Sverige. I USA kostar den lilla tuben 19 dollar där, och det är ju schysst :) Hoppas att du hittar ett exemplar att testa!

   Radera