lördag 6 augusti 2011

Färgprover på IsaDora Eye Shadow Trio Forest, Precious Pearls och Cool Browns


Nu är det dags för de första färgproverna på skuggorna ur IsaDoras höstkollektion Forest Groove. Först ut är ögonskuggorna, och vi börjar med trion 84 Forest, den jag var mest sugen på från början:Här ser ni skuggorna i kvällsljus med och utan blixt. Den gröna skuggan är tyvärr inte lika grön som jag hoppades, men det är fina skuggor i övrigt. De går redan att beskåda i dagens öga här!


Här har vi 81 Cool Browns. Alla nio skuggorna i paletterna är skimriga. Några drar nästen åt metallisk finish eller frostfinish och några innehåller diskret microglitter. Hoppas att ni ser bra på färgproverna!Cool Browns är troligen mer lättanvänd än Forest, eftersom där finns två lite ljusare nyanser. En riktigt bra vardagspalett! Å andra sidan har ju den som har en större sminksamling säkert liknande sen tidigare...


80 Precious Pearls påminner lite om en lyxig Chanel-palett tycker jag! Utifrån promobilderna var jag mindre sugen på denna än på de andra, men nu har jag ändrat mig. Med Precious Pearls tror jag att man kan få fram perfekta stilrena höstsminkningar både till vardag och till fest!Precis som i Cool Browns finns två ljusare och en mörk skugga i Precious Pearls. Jag tycker att paletter går mer jämt ut när fördelningen är sådan.

Eye Shadow Trio och kommer att kosta 119 kr (kap!) och finns i butik från vecka 34.

11 kommentarer:

 1. Dom är verkligen fina!
  Men precis som du säger ser Cool Browns ut som något man har hemma, fast fin är den! Men dom andra två... vill ha båda! Den gröna köper jag nog först!

  SvaraRadera
 2. Vill mest ha Forestpaletten. Och nagellacken så klart. ;)

  SvaraRadera
 3. Fröken Frodig6 augusti 2011 11:54

  Åååh, alla paletterna är så snygga! Men! Jag ska bara köpa en, det har jag lovat mej själv, behöver lite pengar kvar till... ja, mat, räkningar och sånt ;) Måste kolla IRL snarast, det står mellan Cool browns och Precious pearls.

  SvaraRadera
 4. Hmm Forest ser inte riktigt lika snygg ut som jag hade tänkt mig. Känner mig lite mer dragen till Precious pearl istället.

  SvaraRadera
 5. Lotta: De är väldigt fina, du kommer säkert att bli nöjd!

  Mrs Data: Färgprover på lacken kommer imorgon!

  Fröken Frodig: Svårt val! PP är nog mer unik.

  Lina: Lite samma för mig, faktiskt. Pressbilder kan lura ögat lite ibland. PP är urfin!

  SvaraRadera
 6. Paletterna är fina,har dock inte kikat på dem än. Är så trött så då blev det enklare att kika in här, hihi. Fina bilder! :)

  SvaraRadera
 7. De var ovanligt snygga för att vara Isadora, var de inte? Är det samma som deras glemaing eyeshadow? De är rätt bra...

  SvaraRadera
 8. Josephine: Tack! Du får känna lite på dem när du piggnar till :)

  Emma: Jo, jättefina! Pigmenteringen är bra också! Jag minns inte riktigt vilka gleaming är... Var de de runda singelskuggorna? Bra och krämiga är iallafall de i triosarna här!

  SvaraRadera
 9. Tack för swatches! Det lutar nog åt Precious Pearls för mig om jag bara ska välja ut en palett.

  SvaraRadera
 10. Roscat: Varsågod :) Den är superfin!

  SvaraRadera
 11. Roxcat: Varför skriver mitt stackars finger så ofta s istället för x? Sorry!

  SvaraRadera