måndag 22 augusti 2011

Swatches på Too Faced Smokey Eye Shadow Collection och Exotic Color Intense Eye Shadows


Idag var jag inom Matas en snabb sväng på lunchen för att se om Midnight in the Garden of Glamour hade landat. Det hade den! I svår beslutsångest kladdade helt fräckt ner hela handryggen, fotade i ett gathörn och cyklade tomhänt tillbaks till jobbet. Jag vill ha nästan alla. Hjälp!Paletten är lättast att visa, så vi tar den först. Jag tror att ni ser vilken som är vilken utifrån bilden nedan.


Vad tycker ni, platsar den i samlingen?


Bland singelskuggorna finns där nästan bara måste-ha-färger (jag gillar ju egentligen mer färg än sot). Vi kan också konstatera att nedanstående färgkarta var mest rättvisande. (Kolla in fler här.)


De skuggor ni ser på min hand är, om jag inte misstar mig: Magic Mushroom längst ut till vänster (galet fin guldrosa, finare än på mina bilder), mörkbrun med guldskimmer Golden Expresso, Midnight Sapphire (ännu snyggare i verkligheten, måste ha!), Petals to the Metal (wow!), Frilly Lilly och Firefly (dessa två ljusa är grovkorniga och verkar inte kul), Cup a Teal (också finare irl, extremt fin!) och Copper Peony (måste ha!).


I ovankanten av bilderna ser ni tokfina Poison Orchid, också ett måste, meslila Violet Femme (nix pix!) och svarta Night Nympph. Nice Stems kan ni se på min hand här, och på mitt öga här.


Om ni klickar på skuggnamnen kommer ni till färgprover och sminkningar hos fina medbloggerskor med respektive skugga. Länkkärlek från mig! (Hojta gärna till om någon av er har ett öga eller swatch som jag missat!) Nu ska jag fundera ordentligt över vilka jag faktiskt ska köpa. Herregud så svårt!

10 kommentarer:

 1. Hjälp så mycket fint! Det känns som att det här kommer bli en kostsam höst..

  SvaraRadera
 2. Roxcat: Ja verkligen! Släppen från Too Faced och Urban Decay toppar det mesta!

  SvaraRadera
 3. Alla kanske? Usch de är verkligen tokfina, är sugen på några fler skuggor ska erkännas.
  Undrar lite bara hur Petals to Metal är jämfört mot Lable Whore och MAC Club? De ser ut att påminna om varandra rent färgmässigt i alla fall..

  SvaraRadera
 4. Paletten blir nog ett måste här, så snygg! Poison Orchid är singelskuggan jag skulle kunna tänka mig, så himla mycket finare än Violet Femme! ;)

  SvaraRadera
 5. Vilken effektiv swatchning :-)

  Jag blev just stärkt i urvalet jag gjort till min "önskelista", d v s Cop a Teal, Midnight Mist, Petals to the Metal och Poison Orchid. Ja, å så paletten såklart :-)

  SvaraRadera
 6. Lina: Alla är nog det bästa förlaget :) Hrm, jag har ju lite dåligt MAC-koll, men jag tyckte i butik att den påminde om TF Glampire.

  Josephine: Bra måsten, de är ursnygga! Ja, du hade lite otur med Violet Femme...

  Makeupoholic: Lite tajt, men jag höll väska o jobbgrejer i andra handen :)

  Bra urvalsförslag! Om jag lägger till Copper Peony, Magic Mushroom och Golden Expresso också blir det kanske ännu bättre :) Och dyrare! Oj, så svårt!

  SvaraRadera
 7. Min dotter är supersugen på Too Faced palett. Jag själv tänker köpa hem några av singelskuggorna så fort ekonomin tillåter det. Jisses, vilken lång önskelista jag har samlat på mig...

  Dottern är även sugen på Too Faced megastora mascara har du testat den?

  SvaraRadera
 8. Carina: Paletten är så fin! Önskelistorna är inte nådiga såhär säsongens början :)

  Jag har tyvärr inte testat stormaskaran, men LGB har!

  SvaraRadera
 9. Jag har en swatch på Copper Peony om du är intresserad. Finns på bloggen.

  SvaraRadera