torsdag 11 augusti 2011

Färgprov på IsaDora Blush & Bronze Fresh Rural


Rouge och bronzers är väldigt svåra att fotografera på. Jag har inte ens försökt, utan siktat in min på att swatcha på handryggen. Blush & Bronze 29 Fresh Rural (199 kr) från IsaDoras höstkollektion Forest Groove har en gammelrosa ton, som jag till en början är lite osäker på på mig själv. Väl på är den dock hur fin som helst!


I färgproverna här ser ni längst till vänster båda färgerna mixade, i mitten den skimriga highlighterdelen och den nästanmatta mer brons- eller skuggbetonade delen längst till häger.Jag kan inte riktigt avgöra om nyansen är varm eller kall, den är kanske lite både ock? Borde passa de flesta! Själva dosan känns lagom tung och lyxig. Ni kanske kommer ihåg sedan tidigare att jag gillar mångfärgade rouge och bronzers. De går att ha till så mycket! Här kan man få olika rougenyanser, bronzing, skuggning och highlighting i ett.

3 kommentarer:

 1. Måste testa den, hoppas att den passar till min hy :)

  SvaraRadera
 2. Jag har lite svårt för den nu när jag har (ovanligt) mycket färg, den vill inte "poppa" riktigt. I vintern tror jag dock att den blir kanonfin! Kan inte heller avgöra om den är varm eller kall, neutral kanske? =)

  SvaraRadera
 3. Carina: Jag tror att de passar till de flesta!

  Joesphine: Den är nog ännu snyggare på blek hösthy! Den kanske inte poppar så mkt, utan just är lite neutral?

  SvaraRadera