måndag 15 februari 2010

Äntligen! #1

Vad gör man när man får en 20%-på-valfri-vara-kupong på Kicks? Jo, man köper härligt onödig lyx som man egentligen velat ha ända sedan augusti (och därmed borde köpt redan då, lärdom!). Tillåt mig presentera underbart vackra Palette Liberté 01 Indigo Royauté från Lancômes kollektion Declaring Indigo:


Jag är alldeles förälskad! I den lilla informationsfoldern som följer med står det att skuggorna innehåller riktigt guld. Det, i kombination med den vackra dosan och dess sammetshölje, är verkligen lyx!


Det som gjorde att jag slog till just nu, utöver kupongen, var att jag snart ska gå på en stor fest i en mörkt klarblå klänning. Klart att jag måste ha matchande skuggor! Jag har redan börjat experimentera:


Här är en variant med den ljusa guldiga skuggan och den blåa utan glitter.



Här är den blå med glitter och sedan lite lite guld i inre ögonvrån. Den blåglittriga är helt fantastiskt fin! Den kommer tyvärr inte riktigt till sin rätt på dessa bilder. Jag föredrar denna, blåare versionen. Vilken tycker ni är finast?



Här är dagens öga! Jag har testat de två guldiga skuggorna tillsammans med en mörkbrun kajal, i en lite mer vardagsbetonad look. (Japp, jag och min nya palett har umgåtts en del nu på framför badrumsspegeln på sistone!)

17 kommentarer:

  1. åhåå, paletten är underbar, jag är så himla avis! Står alltid och suktar efter den när jag är inne på Kicks...

    SvaraRadera
  2. Färgerna är fantastiska och Lancomes skuggor har oftast perfekt formula. Själv vill jag fortfarande ha den blåglittrande maskaran från den kollektionen men jag tror den är slut mest överallt.

    SvaraRadera
  3. Oh! Alla varainterna ser underbara ut! verkligen fina eotd!!

    SvaraRadera
  4. Åh vad underbart att du äntligen köpt den! :D
    Jag tittade faktiskt också på den häromdagen, kul att den finns kvar på sina ställen. Etuiet är verkligen FAB!

    SvaraRadera
  5. Åh, lyx! Jag skulle verkligen inte tacka nej till en flott palett, men jag är rätt pank nu så tvivlar på att min rabattcheck kommer att användasd till ngt överhuvdudaget.

    skuggorna ser suveränt fina och pigmenterade ut, den översta sminkningen är bara ljuvlig!

    SvaraRadera
  6. Nail-Design: Den är heeelt underbar <3 Jag har suktat sjukt länge =)

    Tina: Ja! Jag vill gärna ha den maskaran också! Och båda kajalerna, och lacken, och läppglanset... Synd att man inte är miljonär =)

    Sminkan: Tack! Fler versioner kommer =)

    Maria: Ja, det känns nästan lite overkligt =)

    Emma P: Vad sorgligt med rabattcheckarna =( Det blir faktiskt liiite bättre när man slutar plugga =)

    Skuggorna är helt underbara. Tack! Jag ska nog experimentera lite mer allteftersom.

    SvaraRadera
  7. Såklart man ska ha matchande skuggor, fattas bara annat :)

    Är bra sugen på en palett själv, men inte just med dessa nyanserna, blått och guld är inte några färger jag använder direkt.

    Tyvärr säger jag som Emma P, jag har rabattcheck men kan inte riktigt motivera nåt köp eftersom jag är fattig som en kyrkråtta.

    Visserligen har jag ett presentkort, men känns som jag måste spara det för att köpa mer nödvändiga (dvs tråkiga) saker som schampoo och ansiktsrengöring när det börjar sina. Å andra sidan har jag ju ifs råd att unna mig nåt extra speciellt utan att lägga ut en krona själv... Köper mkt sällan något dyrt jag suktar över jag bara för att jag vill utan att behöva det. Åh vilket dilemma ;) Ett Chanellack. En palett. Ett dyrt dyrt rött gloss... Saker som jag aldrig skulle köpa annars... Denna vånda!

    SvaraRadera
  8. superfin palett och väldigt snygga sminkningar! svårt att välja en :P

    SvaraRadera
  9. HURRA!! Äntligen! Bra gjort, tjejen! Du kommer inte ångra dig, tänk på det som att det bara är som en lite dyrare tröja, el två från HM.:-) Åh, vad glad jag blir för dig, visst är den helt underbar!?

    SvaraRadera
  10. Oj, jag är inte alls avundsjuk ;-) Och det där var lite ironi. Jag tror det skulle bli snyggt om du hade mest blått faktiskt :-)

    SvaraRadera
  11. Den där är du verkligen värd. Roligt att satsa på något man velat ha länge. Finfina eotd blev det också:)

    SvaraRadera
  12. Ja du, jag ser fram emot det om man säger så... Förresetn har jag ändrat mig, tycker också att den blåaste är finast, fast alla är faktiskt superfina!

    SvaraRadera
  13. Förresten, Tina, har jag sett att det finns rätt många av maskaran kvar lite varstans.. Men även om den är fin så tycker inte jag att den riktigt är värd sina pengar. Ger inte mycket färg/volym/längd för sig själv så man får ha den ovanpå en annan maskara och då syns den itne så himla mycket faktiskt. men om man vill vara lite fredagsfin på jobbet är den suverän. Lite diskret glittrig så där.:-)

    SvaraRadera
  14. Jag tittar in på dessa fina skuggor och eotd för andra gången idag. Fortfarande lika fina. Du kommer bli kanonsnygg i klänning och skuggor:)

    SvaraRadera
  15. Tusen tack för alla fina kommentarer, hörni! Jag blir jätteglad <3

    Fröken Frodig: Vilket dilemma! Kanske kan du plocka ihop något nödvändigt och någon liten lyx? Det finns så himla mycket fina paletter nu! Lancomes vanliga paletter är också grymt fina, men dyra...

    Linda: Tack =)

    Basteth: Tack! Jag gillar din logik, det är precis så jag tänker =) Den är helt underbar, jag är kär!

    Veroncia: Kul att du gillar mest blått bäst, det gör jag också =)

    SminkJante: Tack!! Ja, den som väntar på något gott... =)

    Emma P: Det kommer tids nog =) Den blå-blå ligger allt bättre till hela tiden =)

    Basteth (och Tina!): Jag såg en sådan maskara så sent som idag på Kicks-Hansa Kompaniet.

    SminkJante: Tusen tack =)

    SvaraRadera
  16. Vilket vacker ögongodis du bjuder på! Paletten ser ut att vara ett riktigt fynd. Kan inte besluta mig för vilken av sminkningarna som är finast, de är så tjusiga allihop.

    SvaraRadera