fredag 26 februari 2010

IsaDora Creamy Nudes


Jag visste att jag förr eller senare skulle köpa denna godingen, och då är ju förr (med rabattkupong), minst lika bra som senare. När jag första såg Creamy Nudes (hos LipGloss Bitch?) trodde jag att den inte var något för mig, men när vi sprang på varandra i verkligheten var det kärlek vid första ögonkastet! Jag har en och annan av dessa kvintetter sedan tidigare, och vi trivs bra ihop.


Färgerna är, föga förvånande, krämiga och fina. Skugga nr 1 och 2 är helt matt, medan de övriga har ett fint diskret skimmer. De var inte lätta att fånga på bild, men jag gjorde ett försök. Bilderna är klickbara.


När jag först såg Creamy Nudes tyckte jag att de liknade Matte Chocolats. Nu tycker jag att den snarare liknar Smoky Eyes. De är dock inte så lika att den ena utesluter den andra, snarare tvärt om - de går säkert ypperligt att kombinera dessa tio skuggor med varandra. Utan blixt ovan, och med nedan.


Bilder av dagens öga, med skuggorna i Creamy Nudes, är på väg!

10 kommentarer:

  1. Det är en fantastisk palett med användbara skuggor, bra köp! =)

    SvaraRadera
  2. De ser ju jättefina ut. Måste erkänna att jag inte äger en enda Isadora-palett just nu :O

    SvaraRadera
  3. Ser väldigt fin och användbar ut, Smoky eyes också för den delen. Av någon orsak är det väldigt tunnsått med kvintetterna här i Åbo, brukar hålla utkik efter dem men oftast finns det bara ett par stycken kvar i någon pastellfärg. Konstigt tycker jag eftersom Isadora ändå finns i flera butiker här.

    SvaraRadera
  4. Makeuponista: Tack! Jag känner mig mycket nöjd =)

    Tina: Ja, visst gör de! Att du inte har någon IsaDora-palett i din ägo kan du lätt ändra på =)

    Kajsa Kavat: Tack! Vad synd att det är ont om kvintetter hos dig. Hojta till om du vill ha langning =)

    SvaraRadera
  5. Stort plus tycker jag för att Isadora återinfört att ha en svampaplikator/en pensel i sina paletter också.:)

    SvaraRadera
  6. Basteth: Ja, det håller jag verkligen med om!

    SvaraRadera
  7. Fina skuggor som jag förstår passar dig perfekt. Jag tycker nog att paletten verkar vara en mix av matte chocolates och smoky eyes men jag har inte jämfört den irl.

    SvaraRadera
  8. SminkJante: Tack! Ja, lite som en mix, men med rosa också. Kanske bäst av alla tre =)

    SvaraRadera
  9. Fröken Frodig5 mars 2010 kl. 19:33

    Är i valet och kvalet om jag ska slå till på denna paletten. Får nog bestämma mej snart för idag var den slut på Kicks. Fanns flera kvar i förrgår, dom går som smör i solsken! Priset är ju helt klart överkomligt. Får nog tänka ett varv till! Köpte vårpaletten förra året och tyckte inte alls om den. Snygg i förpackningen men för skira/opigmenterade/skimriga skuggor på mina ögonlock, så jag sålde den.

    SvaraRadera
  10. Fröken Frodig: Hrm, svårt val! Jag gillar ju den väldigt mycket, men jag gillar både skira och mer pigmenterade skuggor. Den mörka är rejält pigmenterad. Jag förstår att de går åt som smör i solsken, för det är väldigt användbara färger!

    SvaraRadera