tisdag 23 februari 2010

Avhållsamhet



Det är ändå tur att jag inte köper precis allt jag vill ha. Häromdagen hade jag ett gyllene läge på Make up store-shopping, då en av deras butiker i Malmö ska stänga och säljer ut allt till 40 % rabatt. Det enda jag, med lite god vilja, skulle kunna säga att jag behöver, är en större puderborste. De flesta borstar var dock slutsålda. Istället stod jag länge och tvekade med fyra fina skuggor i handen: Microshadows i Xocoatl (mörkt brum med finfördelat varmt guldglitter), Moss (gnistrande varmt mörkgrön, egentligen ganska lite Urban Decay Mildew) och Tuch (mörkt blåskimrande i brun bas, ej på bild) och Cybershadow i korallorangea Bloom. Tuch är den jag allra helst vill ha. Sminkan och Emma har frestat mig så med just den! Om den fortfarande finns kvar denna veckan, så kanske...

Jag måste tillägga att Make up stores hemsida är urkass! Färgåtergivningen, långsamheten i själva sidan och i att visa bilder på nya produkter, så segt. Skärpning!


För att ändå få shoppingsuget stillat tjatade jag till mig lite spännande prover på ett apotek. Jag fick med mig Age delay serum och Active protection day cream från Cliniderms nya serie och Light hydrating cream från Avène. De ska bli riktigt spännande att testa! Tycker ni att jag ska börja med Avéne eller Cliniderm? Jag lutar lite åt att spara Avénen till varmare väder, eftersom den verkar var lättare.

17 kommentarer:

  1. Håller med om hemsidan, bland de sämsta faktiskt. Synd att det var dåligt med borstar, det hade jag nog också satsat på vid utförsäljning.

    SvaraRadera
  2. Ja du, det är tur att man inte ger efter alla shoppingbegär ;) Men Tuch ÄR ju sjukt fin, hehe.

    Vilket sött litet prov på Cliniderm-krämen! :D Jag trodde först att det var ögonkrämen, haha.

    SvaraRadera
  3. Åh, jag ska till malmö i helgen ju. Fast då har de säkert hunnit sälja slut på allt. Synd. Vilken butik är det som ska stänga?

    SvaraRadera
  4. Åh, jag älskar prover! Visste inte ens att apoteket hade sånna! Xocoatl har jag, det guldiga skimret är jättesvårt att få fram så där kan du spara lite pengar. Den ser finare ut i dosan än på ögat. Däremot är jag supersugen på deras nya skugga där de ger förtjänsten till HIV-forskningen, tror jag måste ha den, testade den på handen idag och den skimrade så fint så fint! Skrev just ett inlägg om den.

    SvaraRadera
  5. Tina: Ja, lite synd med så dålig hemsida på annars trevligt märke =) Jag kanske ska ta ett varv till på borstspan =)

    Maria: Ja, den är ju det... Jag har stora förhoppningar på Clinidermen, även om den är liten =)

    Emma P: Det kanske finns ngt litet kvar! Det är butiken i gallerian Storgatan Vet du vilken jag menar?

    Ninni: Apoteket har prover jäkligt sällan, jag hoppas på bättring nu när det är konkurrens! Det känns bra att jag avstod Xocoatl =) HIV-skuggan är jag också väldigt sugen på, men den är ganska lik en del skuggor jag redan har...

    SvaraRadera
  6. Du är så himla duktig, du måste ju vara rik som ett troll vid det här laget så mycket som du står emot! Jag bara faller för alla frestelser och köpte naturligtvis ett ton skuggor på utförsäljningen.. Så blir det inte så mycket sparat heller.. kanske ska sluta gå på stan och läsa bloggar.;)

    SvaraRadera
  7. ja, jag vet vilken du menar, tror jag iaf. Fast har nog aldrig handlat i den. Min favorit är den som ligger lite på kanten, du vet den som ligger vid triangeln typ. Det var den första MUS butik jag var inne i och där blev jag dessutom sminkad för ganska precis 10 år sedan:)

    SvaraRadera
  8. Jag förstod nästan att Mus måste stänga någon butik i Malmö, de finns ju på flera ställen.
    Håller med om hemsidan, den suger verkligen.

    SvaraRadera
  9. jag har just fått hem hela cliniderm-serien (tvätt, toner, dag- och nattkräm och serum). ska bli väldigt spännande att jämföra resultat med dig sen! jag ska bara vänta på något varmare väder; ska göra slut på en fet vinterkräm först.

    SvaraRadera
  10. Håller med om hemsidan, dåligt uppdaterad oxå :( Åh 40% rabatt, då skulle jag nog go bananas hihi..e några skuggor man suktar efter :P

    SvaraRadera
  11. Basteth: Bloggläsning och span på stan kan vara riktigt farligt =) Idag har jag, hrm, spenderat en del... Det blir strax ett inlägg i Härliga gladtråden...

    Emma P: Hrm, på kanten... Jag hänger inte riktigt med =) Vad kul att det är så länge sedan du blev MUS-frälst =)

    SminkJante: Ja, där finns ganska många. Hoppas att de gör ngt åt sajten!

    Karin: Lyckost! Jag väntar med spänning på din recension =)

    Linda: Ja! Med så stor rabatt ligger go bananas lätt när till hands =)

    SvaraRadera
  12. Nja, lite utanför centrum liksom. Tror att pret-a-porter ligger på samma gata. Haha, ja:) Fast vet inte om jag är frälst direkt. Gillar en del grejer, andra känns mer tveksamma...

    SvaraRadera
  13. Emma P: Aha, jag tror jag fattar vilken gata du menar. Jag visste inte ens att där fanns ett MUS!

    SvaraRadera
  14. Kan dock meddela att när jag var inne där förra veckan så sa damerna bak disken att de skulle stänga idag, onsdag..

    SvaraRadera
  15. Skor och maskara: Aha, det kanske är tur ;-)

    SvaraRadera
  16. Joo då. Det är nog det äldsta skulle jag tro. Det fanns när redan när MUS var tämligen nytt och bara fanns i Sthlm, Gtbg och Malmö... Och som sagt min favorit. Jag blir nostalgiska av att gå dit och så har jag alltid fått ett väldigt bra bemötande i den butiken. En del muor är så sabla snorkiga, men jag har alltid gillar personalen där.

    SvaraRadera
  17. Emma P: Jag måste bege mig dit och spana in! Det är alltid bra med trevliga istället för snorkiga muor =)

    SvaraRadera