söndag 21 februari 2010

Söndagsexperiment

Denna söndagskväll har jag experimenterat lite med sminkprylar och en kamera som är bättre (?) än den jag brukar använda. Jag ville leka lite med mina nya Urban Decayskuggor, visa er Benefit Sugarbomb på och samtidigt passa på att test en ny foundation. Vissa saker gick bättre än andra...

Själva foundationbiten gick sämst. Det som skulle testas var IsaDoras foundation 16 Hrs Active Moist Make-up SPF 30. Den känns helt okej i konsistensen, men färgen 34 Cashmere Beige var på tok för mörk för mig. Varför är alltid foundationsprover så himla mörka?! Det försvårar testning av nya produkter enormt mycket! Dessutom ger det, i det här fallet, klart sämre förutsättningar för en rättvis bild av Sugarbomb. Enligt hemsidan finns det dock flera ljusare färger att tillgå i butik. Jag tror faktiskt att jag ska spana in dem!


Jag tycker minsann att färgåtergivningen är bättre! Otur att jag är lite rödögd efter en dag i skidspåret.


Här försöker jag visa Sugarbomb. Jag har använt den rosa och den lila delen, för att få till en kallare nyans. Med tanke på den för mörka orangetonade foundationfärgen blev det inte riktigt sanningsenligt.


På ögat ser ni lila skuggan Flash kajalen Lust och skuggan Toasted (längst ner till höger).


Som plåster på såren för bristfällig rougeswatch, visar jag själva underbara produkten istället. Här kom jag och kameran bättre överens!

10 kommentarer:

  1. Active Moist funkade inte alls för mig med borste. Men när jag använde händerna blev det stoor skillnad :) Gillar den. Jag har den ljusaste, Opal Beige.

    SvaraRadera
  2. Veronica: Jag ska nog ge den en andra chans, med händer och i annan färg!

    SvaraRadera
  3. Jag skulle testa mitt prov också, men den var hur mörk som helst för mig så det blev soptunnan dirket :)

    SvaraRadera
  4. Rouge och highlighters är oerhört svårt att få till på bild men jag måste säga att bilderna överlag har mycket bättre färgåtergivning än de du brukar visa.
    Älskar den lila sminkningen! :)

    SvaraRadera
  5. Tina: Tack! Jag ska trixa vidare med sambons kamera!

    SvaraRadera
  6. Det ser jättefint ut! Både ögonsminket och rouget. Håller för övrigt med dig kring det där med färgerna, så himla trist, dte är likosm Sverige vi bor i, och dte är vinter, kan ni anpassa eventuella prover efter det?!

    SvaraRadera
  7. Emma P: Tackar! Ja, jag känner inte många som skulle passa i en så mör foundationfärg... Vi får hoppas på bättring!

    SvaraRadera
  8. Jag tycker alltid att proverna är för ljusa, aldrig är vi nöjda! ;-) Snyggt med lila, du vet min favvo!

    SvaraRadera
  9. Ninni: Man borde få välja mellan ett ljust och ett mörkt prov! Jag diggar också lila, och tack =)

    SvaraRadera