måndag 8 februari 2010

Ge mig genast:

Benefit Confessions of a Concealaholic!

Benefit kommer med nya fina grejer stup i kvarten! Jag erkänner härmed att jag är en concealaholic, och att jag vill ha paletten. Nu!
"Embrace your inner concealaholic! Why fight it when you can hide it, conceal it, camouflage it and cover it? This concealing and brightening kit has EVERYTHING you need to live happily ever after!"
Den lilla dagboken innehåller:
  • That gal
  • Erase paste
  • Boi-ing 2 x 1.3g
  • Lemon aid
  • Eye bright

Visst är den bedårande?! Och visst verkar den bra! The Muse har recenserat här.

12 kommentarer:

  1. Merde! Jag är med en concealoholic. jag vill ha!!! Har dessutom inte testat benefits concealers, så detta vore ju perfekt.

    SvaraRadera
  2. Des: Jajemän! Egentligen är det ju ofta bättre att köpa produkter var för sig, men jag är en sån extrem sucker för söta kit =)

    SvaraRadera
  3. Emma P: Du måste testa, de är ju tokbra!

    SvaraRadera
  4. Men höddu.... såhär får du nu ju inte göööraaaa.... ååååh min stackars plånbok!!! Varför visa denna helt makalösa godbit som både jag och mitt hjärta nu kräver?! Hahhaha ;) fast tack, för nu vet jag vad som bara måste komma hem till mig. Vet du vart detta kit kan köpas någonstans? Kramar

    SvaraRadera
  5. Benefit har fantastiskt fina kit och de håller ju dessutom bra kvalitet på pryttlarna. :-)

    SvaraRadera
  6. Ser jättebra och smart ut!

    SvaraRadera
  7. Nail-Design: Förlåt =) Än så länge verkar det bara finnas hos Benefits egen hemsida (följ länk i rubriken). De skickar till Sverige, frakten är inte tokdyr, men man kan åka på tull.

    Ninni: Ja, verkligen!

    Sara S: Ja!

    SvaraRadera
  8. Vilken härlig ask! Känns som att den innehåller allt man behöver.

    SvaraRadera
  9. Kajsa Kavat: Ja, de är så himla fin!

    SvaraRadera
  10. Det är fint, ja. Men jag gillar verkligen inte när skuggor etc är fastsatta i såna paletter där resten är lösa saker :( Gör så att jag bara använder de lösa sakerna, och paletten hamnar längst bak..

    SvaraRadera
  11. Maria: Du har helt klart en poäng i det här mer löst o fast i samma lilla ask... Jag är bara sån extremt förtjust för gulliga kit o askar =)

    SvaraRadera