torsdag 25 februari 2010

Det som göms i snö...


När vårkollektionerna duggar tätt är det lätt att gräva ner sig i köpträsket och vilja ha allt, allt, allt. Då gäller det att inte glömma förra årets vackra vårtecken. Här ser ni några av godbitarna som jag lade vantarna på förra våren. Några används flitigt året runt, och andra ska få göra återtåg i sminkrutinen för att blidka vårkänslorna.


 • Benefit CORALista är nog mitt favoritrouge det funkar till allt, året om!
 • IsaDoras palett Blooming Spring är lika vacker nu som då, den används faktiskt också när som, men ska få komma fram ännu oftare.
 • Clinique Cherry Blossom är ljuvligt fin, pigmenteringen är inte den bästa, men ibland får man gör avkall för sådant för en söt presentation.
 • Viva la Divas vårpalett Tropical Temptaion är också riktigt i min smak även denna våren.
 • Rouget Pronto Pink är ett av de rouge som syns oftast på mina kinder. Det är så fint och praktiskt, och jag vill gärna ha fler av Cliniques Quick blush.
 • Kajalen Green card från Make up store hade jag trånat efter länge innan jag köpte den, jag har inte ångrat mig en sekund.
 • 01 Soft Pink ur The Body Shops kollektion Roseflower har jag inte använt på ett tag, men nu är det dags!
 • Mina små förpackningar av Sin räcker ännu, och det är jag glad för, de kommer att hänga med även denna vår och sommar.
Vad plockar ni fram från förra årets vårkollektioner?

8 kommentarer:

 1. Det här kräver nog att jag gör ett inlägg och kopierar dig, vad kul idé! :D

  SvaraRadera
 2. Bra idé att plocka fram "gamla" vårkollektioner. Jag gör Maria och gör ett eget inlägg. Bra initiativ.

  SvaraRadera
 3. Åh vad smart! Jag köpte inte mycket paletter eller vårskuggor då, men viva la diva-paletten köpte jag i julas(!) så den kommer fram =)

  SvaraRadera
 4. Maria: Ja, gör det =)

  SminkJante: vad kul!

  Makeuponista: Den är ju väldigt fin!

  SvaraRadera
 5. Du är så klok! När jag har slutat jobba om en kvart så ska jag lyxa till det och sätta mig på spårvagnen ner till The Body Shop (klubbdag)och Åhlens (läs MUS) och ta en titt. För mig är spårvagn lyx då jag alltid cyklar annars (både för motionens och ekonomins skull). Hihi. Håll utkik i min blogg sen så får du se om något blev inhandlat! :-)

  SvaraRadera
 6. Ninni: Hoppas att du hittar något fint på rundan! Jag håller utkik!

  Jag cyklar också jämt och ständigt, bra på alla sätt utom för sminket =)

  SvaraRadera
 7. Bra Kerstin! Vi sminkjunkies behöver verkligen fundera lite på vad vi har i skåpen. Lätt att man blir lyrisk när man ser en ny kollektion och så sitter man redan med 13 liknande skuggor... Ingen aning om vad jag ska plocka fram. Vårkollektionerna brukar inte tilltala mig så mkt, är inte så mkt för pasteller. Men visst, ngt blev det väl. Om inte annat massa skuggor o dyl som inte kommer från nån specifik kollektion...

  SvaraRadera
 8. Emma P: Kul att så många gillar tanken bakom inlägget! Ja, det är precis det som händer när man ser nytt, var sig det är specifika kollektioner eller ej. Dessutom fastnar man ju ofta extra för sådan som liknar något man redan har.

  Jag brukar gilla både vår och höst när det gäller smink. När det gäller kläder däremot, hittar jag nästan aldrig något på vårhalvåret, där gillar jag absolut inte ljusa färger.

  SvaraRadera