fredag 19 februari 2010

Äntligen! #3

Det är mycket "äntligen" denna veckan, efter låååång väntan har min ASOS-beställning (lagd i januari) kommit fram. Var den har varit på vägen vete sjutton, men den som väntar på något gott får Benefit Sugarbomb och Urban Decay Preen Shadow Box!


Ord kan inte beskriva detta. Kanske inte mina bilder heller, men ni har ju säkert sett Sugarbomb förr vid det här laget. Helt ljuvlig!


Preen Shadow Box har jag spanat in länge och väl. Den är precis lika fin som jag trodde! Ett härligt reafynd, dessutom. 8£ är ju nästan ingenting. Boxen innehåller persikoskimrande Snatch med lite glitter i (vid ett första snabbprov inte så flygigt som viss andra UD-skuggor), Mildew som skimrar i militärgrönt, superlila Flash, turkosblå Painkiller, bronsiga Smog, och beiga Toasted. Paletten finns kvar bland annat hos Beautybay om ni är sugna.


Rouget är för svårswatchat för mig, men här är ett försök till skuggswatch. Bilderna är klickbara.


Även utsidan måste visas, för den är sällsynt fin. Det följde med en ny liten UDPP också, vilket inte alls var dumt med tanke på att min gamla var pensionsmässig.

5 kommentarer:

  1. Åh så fina, förstår att du är glad! Nu vill jag se Sugabomb i en FOTD, så det så;)

    SvaraRadera
  2. Oooh vilka godingar! UD-asken är verkligen vacker både på insidan och utsidan. Påfågeln finns också på Ink for eyes dosa och kartong.

    SvaraRadera
  3. Emma P: Tack! Jag ska se vad jag kan göra... =)

    Kajsa Kavat: Ja =) Den är så fin! Eftersom Ink for eyes matchar finns det ju då ännu en anledning för mig att skaffa en sådan och för dig att skaffa en Preenbox =)

    SvaraRadera
  4. de e mycket snack kring sugarbomb, trots det har jag fortfarande inte känt mig så lockad..men den ser fin ut, de gör den absolut :) men suktar mer efter krämrouge och någon bronzer just nu...tror jag ..:P

    SvaraRadera
  5. Linda: Det är tur att man inte lockas av riktigt allt fint man ser runt om i skönhetsbloggosfären =)

    SvaraRadera