söndag 29 juli 2012

Färgprovskalas: mina Lily Lolo-rouge

Jag utlovade ett sammanfattande färgprovsinlägg med mina mineralrouge från Lily Lolo för ett tag sedan och nu gör jag slag i saken. Samlingen uppgår hittills till fyra stycken, något har jag köpt själv och några är pressprover. Jag tror att de flesta är presenterade och swatchade tidigare, men nu tar vi dem tillsammans:

Här ser ni på bar handrygg:  Candy Girl, Surfer Girl, Cherry Blossom och Clementine. Ordningen är densamma som på produktbilden överst.

Candy Girl är pigmentrik och skimrande, Surfer Girl är matt och färgstark,  Cherry Blossom är mild med lite skimmer och Clementine nästan-matt och välpigmenterad. Som ni ser är de matta rougen något mer pigmenterade. Alla färgerna är dock lättapplicerade, lätta att bygga upp och blenda ut. Tipptopp rouge, helt enkelt!

En liten referensbild för att se vilket som är vilket. Jag hade inte tänkt ha med den i inlägget egentligen, men nu blev det så ändå.

I Sverige kostar rougen ca 195 kr. De finns att köpa bland annat hos Brallis, Eleven och Nelly. Om man vill handla från utlandet kan man också beställa från märkets brittiska hemsida. Där kostar de strax under £8. Jag är sugen på fler färger....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar