tisdag 17 november 2009

Lila dagens på glad tisdagDagens ögon var mörkt lila, inte mycket mer att orda om det. Mer värt att orda om är att jag är så glad för jag vann LippGloss Bitchs tävling med skuggorna ur Brite Birds bloggkollektion! Jippie! Tack snälla Helena och Sanna!


That gal brightening primer, UDPP, Va va voom volume mascara från 17, Clinique Quick blush i Pronto Pink, 24/7 Glide-on eye pencil i Rockstar och Boi-ing industrial strenght concealer från Benefit och skuggtrion Come Heather från senaste Cliniquerebjudandet. Jag gillar skuggtrion skarpt!


Depend Eyebrow designer var givetvis också med, även om den skolkade från fotot...

9 kommentarer:

 1. snyggt smink! Och supergrattis till att du vann. Jag är lite avis måste jag erkänna, men ska bli kul att få se dem på dig. och jag är glad att priset gick till nån jag "känner":)

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten, vad roligt.
  Sminkningen ser grym ut! Tycker det är en superbra idé att visa upp produkterna du använt. Får man måhända stjäla den idén även om jag antagligen kommer glömma bort det för det mesta? :)

  SvaraRadera
 3. Fint! Lila är min favvo!
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Grattis! Din skugga lät fullkomligt fab, jag älskar mörkblått! :D

  SvaraRadera
 5. Ja, stort grattis till den vinsten! Det är fantastiska skuggor!

  Jättefin, mild lila sminkning.

  SvaraRadera
 6. Käthe: Tack!

  Emma P: Tack! Det ska bli väldigt kul att pröva dem och att visa =)

  Beleza: Tack! Stjäla o stjäla, det är säkert inte alls min idé ursprungligen :-) Jag tycker mest att det är kul att se hur olika produkter kan kombinerar. Från början hade det också att göra med mina kassa fotografikunskaper, produktbilderna blev lite mindre dåliga än ögonbilderna ;-) Jag skulle tycka att det var jättekul om du (och andra) också fotar grejer mer, och tar det verkligen som en komplimang att du frågar!

  Kabuki: Tackar!

  Maria: Tack! Ja, mörkblått är så himla fint! Hittar du en "Skimmerskuggan"-dupe i verkligeheten, let me know =)

  Sminkan: Tack! Det ska bli jätteroligt att äntligen testa Brite Bird, särskilt efter att ha sett alla fina sminkningar med dem hos dig!

  SvaraRadera