söndag 15 november 2009

Gåsögon

I fredags frågade jag om råd inför lördagkskvällens gåskalas, och det slutade med chanelliknande pumps och mörkgrön kofta till den gråa sidenklänningen. I håret blev det fjäderdiadem (inte av gås, men ändå!) och smink, smycken och naglar gick i grått. Naglarna kommer senare, de är förhoppningsvis "dagens" några dagar till! Jag kände mig riktigt fin, men lyckades inte fotografera något mer än mina ögon.

Bilderna är tagna lite halvt i smyg i kompisars badrum, långt efter mörkrets inbrott. Oftast är det ju då man har festsmink! I efterhand önskar jag att jag tagit i lite mer, jag blir lätt lite mesig i sällskap där ingen annan använder smink. Nya highlightern Moonbeam kändes jättebra. Den kommer inte helt till sin rätt på bilderna, men är väldigt fin.


Mört grå maskara från Maybelline, UDPP som bas, Glaze från Lancome på hela ögonlocket, Bikini Line från Benefit i inre ögonvrån, sotning med de två skuggorna längst ned i IsaDorapaletten Silver grey och kajaler från Make up store. Jag hade Dusty smoke längs hela övre fransraden och Duchess längs yttre halvan i en tunn linje allra närmast fransarna.


Färg på kinderna i form av favoriten luxury från Make up store (matt knallrosa) och på läpparna i form av Soft Pink från Body Shop.


Till basen använde jag nya skulpterpudret Sculpt and Shape Powder i Bone Beige/Emphasize från MAC, Industrial strength concealer Boi-ing, Powderflage och highlightern Highbeam. (De tre sista är alla från Benefit.)


Min inlinerkajal från IsaDora var med i sminkväskan men jag glömde använda den. Typiskt!

5 kommentarer:

 1. Hade du trevligt på festen då, Kerstin? ps, vecka 48 släpper OPI en ny kollektion lack som då finns att tillgå på KICKS! Sköt om dig/Peter

  SvaraRadera
 2. Ser fint ut! Du var säkert jättetjusig!

  SvaraRadera
 3. Det där fina läppstiftet fr TBS ligger i min handväska också och är ett av mina favvosar!

  SvaraRadera
 4. Peter: Jag hade trevligt, tack! Jag ska hålla utkik på Kicks =) Ha det fint!

  Sminkan: Tack =)

  Ninni: Vad kul! Det är verkligen både bra o snyggt!

  SvaraRadera
 5. Fabulöst, riktigt elegant! Ibland behövs det inte så mycket färg för att få till det. Tio poäng! :)

  SvaraRadera