torsdag 19 november 2009

Dagens dubbelkitten med FlipsideDet blev en dagens idag också, jag hade stigit upp och gjort mig i ordning för att gå till jobbet innan jag insåg att jag var för förkyld. Jag har provat att ha vanliga Kittenskuggan över Smudge poten i samma färg. Skimret blev ännu mer fantastiskt än vanligt!


Smudge Pot i Kitten, Urban Decay 24/7 glide-on i Flipside, skugga nr 4 ur Stila-palett, Va va voom volume mascara från 17 och Eyebrow Designer från Depend i brunt.

Att döma av tunikan och naglarna borde jag haft Micromiss och LipGloss Bitch. Jag kan knappt bärga mig tills de kommer!


På kinderna har jag haft ett krämrouge från Clinique i färgen Rosy Blush. Visst är det med ett sådant i cliniqegåvan som finns på Kicks nu? Hoppas att det inte är samma färg, för det känns inte helt osannolikt att jag skulle komma hem med en sådan gåva inom kort...

4 kommentarer:

 1. Har varit på stan i dag o hittade på OPI´s nya julkollektion o hittade på 2 knallila nagellack, den ena(sappire in the snow) mera matt i färg/nyans samt den andra (Merry midnight) mera glansigt djuplila båda 2 skulle du garanterat gilla...Bägge ska definitivt inhandlas när lönen dimper ner till veckan!

  SvaraRadera
 2. Rouget som följer med gåvan är i nyansen "shy":)

  SvaraRadera
 3. Hoppas du slipper en dunder förkylding.

  Snygg vinge och härligt skimmer.

  SvaraRadera
 4. Peter: Lacken låter grymt snygga! Så fort jag blir frisk ska jag ut o spana!

  Emilie: Vad bra, tack!

  SminkJante: Hoppas jag också =) Tack! Jag blev väldigt nöjd med skimret.

  SvaraRadera