onsdag 4 november 2009

Grafitti med meraIdag blev jag både snöad på och nästan bortblåst på vägen hem från jobbet, min våriga dagens till trots...

IsaDoras Blooming Springpalett står fortfarande högt i kurs hos mig. Nya pennan Grafitti passar bra till. Den har jag velat ha länge!


Gamla favoriter även på kinderna: Coralista tillsammans med Georgia, båda från Benefit.

Dagens detalj är fina lila dinosaurier i mina rödfrusna öron. De små emaljerade drakarna hittade jag i skojiga affären Claire's i Wien. Claire's är en brittisk (?) affär som är fylld till bredden med billiga och fina accessoarer, ett måste om man gillar rosetter, Hello Kitty eller annat smått och gott:


Skojiga smålack...

Kändislösfrallor...

...och fantastisk sortering av rosetter och diadem! Punkigt, flickigt, leopardigt, här finns allt!

Jag har fortfarande ett och annat kvar att rapportera från resorna till London och NY samt mer att berätta om systers Sephoralangning. Vad vill ni höra om först? Eller tycker ni att jag ska komma loss och recensera produkterna här till höger?

8 kommentarer:

 1. Åh, vilka fina roliga bilder du visar idag! Och ja, ditt smink med såklart. Kan inte hjälpas att jag gillar grönt lite mer än blått helt enkelt:)

  Det snöade här med:( Var bor du nånstans?

  SvaraRadera
 2. Emma P: Tack! Kul att du gillar =)
  Jag bor i Lund o jobbar i Malmö. Det snöade bara yttepyttelite här, men ändå! Var bor du?

  SvaraRadera
 3. Åh, mer från New York, snälla! Kanske kanske ska jag och min mamma resa dit nästa höst. Det är mitt drömresemål.

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bildern, man blir lite sugen. Grafitti ser jättefin ut. Du är så duktig på att använda dina paletter. Blooming Spring har jag inte använt på länge. Har glömt bort den.

  SvaraRadera
 5. Ninni: Det är mitt drömresmål också, jag vill så gärna åka dit igen =)

  SminkJante: Tack! Jag är ju lite palett-fixerad =)

  SvaraRadera
 6. Aha, vad trevligt! Min mormor bor i Malmö. Ja mina kusiner med förresten. Och min moster och morbro bor i Bjärred, alltså ganska nära Lund:)Det var värst att det snöade i de trakterna, sker ju inte så ofta:)

  Egentligen bor jag i Motala, men det var i Jönköping det snöade, jag gör ju min praktik där så är ju där i veckorna nu. Nu är jag dock hemma i Motala över helgen och det är så skönt!

  SvaraRadera
 7. Härlig bildkavalkad och superfin makeup, gillar nyanserna!!!!

  SvaraRadera
 8. Emma: Aha, då känner du till trakterna här =) Vad långt att åka för praktiken, hoppas att den är värd det! När jag åkte som längst (inte långt, bara till Kristianstad), råkade det bli den sämsta praktiken och det var ju lite surt...

  Linda: Tack, vad kul att du gillar det!

  SvaraRadera