söndag 29 november 2009

Naturella söndagsögon


Dagens är enkel och naturlig. Den har inget att göra med första advent, men jag är nöjd med att ha fått upp en stjärna och hunnit köpa hyacinter!


Jag har använt skuggor ur en julask från Clinique (1, 2 och 6), tillsammans med kajalen Chocolate Lustre ovanpå UDDP. Med på bild ser ni också min standardmaskara, Va va voom volume mascara från brittiska 17 och dagens rouge, Glam rosé från L'Oréal.

Till morgondagens ögon funderar jag på att använda samma palett. Kom gärna med förslag eller önskemål, jag kan behöva lite extra inspiration inför måndagsmorgonen!

Skrolla gärna ner för att spana in en spännande tävling hos Sublimt, mina första adventsönskningar och lördagens partymejk!

9 kommentarer:

 1. Haft en bra Helg? Något nytt på lackfronten?

  SvaraRadera
 2. Peter: Ja, tack! Inget nytt på lackfronten, tyvärr, men jag väntar på fint postpaket... Hoppas att din helg också varit bra! Hittade du några nya lack?

  SvaraRadera
 3. Inga lack som föll mig i smaken nu, men tänkte försöka åka ner till sthlm i mellandagarna för där är lackutbudet betydligt större än här hemma, hade tänkt mig något Essie o Zoyalack. Ska också ner o titta på en utbildning i Sthlm(Nagelterapeut).

  SvaraRadera
 4. Fiiint! Glad 1a advent!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Peter: Det låter spännande med både lack och utbildning =)

  Kabuki: Tack! Detsamma =)

  SvaraRadera
 6. Kanonfint Kertsin, såna här färger är ju aldrig fel...

  SvaraRadera
 7. Enkelt o naturligt är alltid frächt =)

  SvaraRadera