torsdag 19 november 2009

Urban Decay Meltdown


Igår målade jag naglarna med det näst sista otestade lacket ur Apocalypit Nail Kit från Urban Decay. Det underbara kungslila lacket Meltdown visade sig passa extra bra, med tanke på att jag, sedan igår eftermiddags, är nockad av en rejäl förkylning. Bered er på lite extra bloggande från sjuksoffan!

På bilderna har jag lackat två lager över baslack från Mavala. Trots att jag upplever UD-lacken som hållbara har jag lyckats nagga lacket i kanten redan första dagen. Jag skyller på otur och morgonbrådska! Hade jag inte varit hemma idag, hade jag troligen målat ett lager till, då hade lacket blivit ännu snyggare. Nu är det dock tveksamt om jag orkar...

Meltdown är ursnyggt, men inte helt olikt mina andra lila lack. Jag ska försöka fixa ihop lite jämförande swatches! (Något måste man ju sysselsätta sig med när man är hemma.)

5 kommentarer:

 1. Gud vad läckert, det lacket skulle jag definitivt vilja ha. Blev det samma färg till tånaglarna också? För egen del blir det Mavala för hela slanten, tänkte måla naglar med Music Hall samt Tånaglar med New Delhi alt Satin, förslag Kerstin?

  SvaraRadera
 2. Glömde säga... KRYA PÅ DIG!!

  SvaraRadera
 3. Peter: Tack för komlpimang o krya-på-dighälsning =) Jag har faktiskt inte orkat ta itu med tårna än, får nog bli ett projekt för morgondagen. Satin är aldrig fel, tycker jag. Det är ett av mina absoluta favoritlack!

  SvaraRadera
 4. Hehe, jag målade också lila på mina naglar idag, men med Nubars Amethyst. Kan inte ens fota i detta beckmörker...
  Fin lila färg på ditt lack. Okej, kanske inte unikt, men fint oavsett.

  SvaraRadera
 5. Sminkan: Precis - färgen är fin men inte unik =) Hoppas du kan fota imorgon, för det lacket vill jag gärna se!

  SvaraRadera