lördag 24 oktober 2009

Come heather



Idag satte jag nyfiket penslarna i nya skuggan från cliniquegåvan, en lila trio vid namn Come Heather. Att måla med skuggan var ett riktigt nöje, färger och textur är toppen. Jag har den ljusare grålila över hela ögonlocket, den champagnefärgade skuggan i inre ögonvrår och den mörklila i yttre vrår och globlinje. En välkomponerad och lättanvänd trio, tycker jag!

Jag har även provat Eyebrow designer från Depend, men till den är jag inte lika odelat positiv. Resultatet blev lite spretigt och ljust. Det kan dock ha att göra med mina oplockade bryn... Bättre grundat omdöme kommer längre fram!


Pore minimizer Refining serum, Clinique Quick blush i Pronto Pink, Benefit Powderflage, Va va voom volume mascara från 17, That gal brightening primer, UDPP, Long Last Glosswear SPF 15 i färgen Guava Gold, skuggtrion Come Heather, Boi-ing industrial strenght concealer, Depend Eyebrow designer och 24/7 Glide-on eye pencil i Rockstar.


Lite extra bilder på Come Heather och Rockstar, med och utan blixt.

2 kommentarer:

  1. Sminket ser riktigt fint ut. Skuggtrion ser ganska trevlig ut, även om jag har sett snyggare förpackningar Förpackningen är iofs som regel inte Cliniques starkaste sida. Jag tycker förreetn att brynen ser fina ut, inte alls så tokiga...

    SvaraRadera
  2. Emma P: Tack! Jag håller med om cliniqueförpackningarna, de är lite klinist småtrista. Brynen gör sig faktiskt bättre på bild än framför spegeln. Jag tror att jag får rätt på dem om jag övar lite. Pennan verkar vara bra.

    SvaraRadera