söndag 25 oktober 2009

Mystisk söndag?



I dagens snabba söndagssminkning använde jag 24/7 Glide-on eye pencil i Flipside tillsammans med skuggorna Wheat (nr 3) och Mystic (nr 5) ur min fina (och numera hela!) palett från Stila.


Produkterna är fotograferade på tunikan jag hade på mig idag. Är ni också så matchiga ibland, eller tycker ni att det är fånigt? Jag matchar en hel del, gillar man färg både på smink, kläder och klor blir det ofta bäst tycker jag.

5 kommentarer:

  1. Fint smink! Ja och fin tunika med. Ja, att jag är ett litet matchningsfreak har du säkert fattat:) Gör det dock framför allt till lite festligare tillfällen, alltså såna som man har lite tid på sig att planera...

    SvaraRadera
  2. Emma P: Tack! Trevligt med en kompis i matchträsket =) Jag planerar lite även till vardags, mest för att kunna använda alla fina skuggor och pennor =)

    SvaraRadera
  3. Snyggt matchat! Inget fel på att matcha kläder och smink, det gör jag ofta - kläderna kan inspirera sminket och tvärtom. :)

    SvaraRadera
  4. Fint o skimrigt :) Ja gillar o matcha, skojigt ju :)Inte alltid men ibland.

    SvaraRadera
  5. Kajsa Kavat: Tack! Jag får faktiskt ofta inspiration från sminket, händer t o m att jag köper en skugga eller ett lack och sedan letar efter ngt plagg som passar till =)

    Linda: Tack! Precis, inta alltid men ibland =)

    SvaraRadera