torsdag 15 oktober 2009

Lättlurad, men ändå ganska nöjd kund


Igår var jag inne på Åhléns för att blixthandla en liten present till en kompis. Jag bestämde mig för att köpa en likadan Viva la Divapalett till henne som jag själv har. Paletten hade en röd prislapp på sig där det stod 85 kr. Som hittat, tänkte jag och kände mig väldigt nöjd med ett sådant kap till nedsatt pris. På vägen ut kom jag på att jag nog betalade ungefär lika mycket när jag haffade mitt exemplar i våras... Jag känner mig något lättlurad, men ändå nöjd. Min kompis kommer att bli glad! Brukar ni lätt förföras av röda prislappar?

4 kommentarer:

  1. Vilket dåligt trick av Åhléns. Men din kompis blir ju glad ändå..

    SvaraRadera
  2. Menar du att du köpte den för fullpris för 85, och de ändå sätter rn röd lapp på med samma pris? Fult!
    Visst, man får säkert göra så, det är ju bara att skriva priset på en röd lapp iställer för en vit om man ska se det rent krasst, men kom igen, dålig stil faktiskt.

    Och ja, jag förförs också alldeles för lätt av röda lappar. Mången peng har fallit offer för Den Röda Lappen.

    SvaraRadera
  3. Japp jag är ganska lättförförd, fast ganska medveten samtidigt. Har ganska noga koll på vad jag har betalat och hur mycket en vara är sänkt i pris. Att räkna ut hur mkt jag har tjänat med ett reaköp är ett av mina stora nöjen nämligen:D

    SvaraRadera
  4. SminkJante: Ja, hon blev glad =)

    Saintbella: Ja, lite fult! Jag handlar nästan alltid till nedsatt pris, rabattkupong, ta tre för två, etc. Är extrem lättförförd =)

    Emma P: Jag också! Jag bruar också räkna o vara vääldigt nöjd med mina "tjänade" pengar =)

    SvaraRadera