måndag 25 maj 2009

Vad man redan har...

När favoritkroppsskrubben från ACO tar slut ligger det nära till hands att springa iväg och köpa en ny. Men, nej! Jag tar nya tag i kategorin Vad man redan har... och letade i gömmorna och fann en Exfotonic Skin Revealing Exfoliater att använda upp istället.

7 kommentarer:

 1. Är den skrubben riktigt bra? Funderar på att köpa den.

  SvaraRadera
 2. Vilken av dem? =) Den gröna är mkt bra, riktigt rivig o med lite AHA-syra (tror jag). Den peelar huden på djupet, känns det som. Bra föreberedelese för BUS eller andra krämer men vill ska gå in i huden.

  Den aprikosa är också härlig, mer återfuktande och finpolerande. Kan nog funka bra även i samband med solning och för torr hud. För mig blir det nog så att den gröna är en vår/försommarskrubb, och den aprikosa favorit restesn av året

  SvaraRadera
 3. Du den där L'Oréal-skrubben är RIKTIGT bra! :D En gammal favorit faktiskt, även om den kan riva lite väl mycket ibland :)

  SvaraRadera
 4. Maria: Ja, den är inte dum!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också den där från Loreal, ett rent impulsköp när jag kom på att jag ville ha en scrub och bara hade Konsums/Icas utbud att välja på.. :) Den är riktigt trevlig faktiskt, river bra.

  Har också haft en från H&Ms egna märke och den var inte dum alls! Den till vänster som du brukar ha verkar trevlig med.. :)

  SvaraRadera
 6. Bra gjort att du använder upp det som finns. Heja dig!

  SvaraRadera
 7. Marybeth: Loreals verkar vara populär hos många! HM:s egna ska jag kika på! Billigt är bra =)

  SminkJante: Hårt jobb =)

  SvaraRadera