onsdag 20 maj 2009

Grönt grönt grönt


Dagens ögonmejk är gjord med många olika gröna skuggor. Som vanligt är den grönare i verkligheten =)


Jag började med UDPP och Perfect shade liner från IsaDora i 05 Soft dark green. Därefter la jag den gröna skuggan från IsaDora Blooming spring över nästan hela locket. Jag fortsatte med att skugga yttre ögonvrån med Lancôme Color focus i Deep forest och lägga den ljusa skuggan ur Cliniques Aplle blossom som highligter upp till ögonbrynet och i inre ögonvrån. Som sista touch strök jag lätt med Regarde rayon vert från Bourjois över det hela för mer skimmer och lite varmare ton.


4 kommentarer:

 1. Underbart vackert, grönt är vekrligen skönt!

  Det är nästan alltis så att dte är mer färg i verkligheten, iaf om du fotar med blixt. Jag brukar kompensara för färgförlusten med lite bildredigering.

  SvaraRadera
 2. Emma P: Tack! Grönt är fantastiskt =)

  Jag brukar inte använda blixt. Ibland försöker jag också fixa lite i redigering (iphoto), men det brukar inte bli så bra. Känner du till ngt annat knep? Färgerna brukar komma fram fint på dina bilder!

  SvaraRadera
 3. Jag använder alltid picasa till att redigera, det är det enda program jag behärskar:) Jag brukar använda automatisk kontrast rätt mkt, det får fram färgerna fint ibland, ibland gör det noll skillnad. Även mättnad funkar ibland, men då kan tonerna bli väldigt varma, brukar jag dämpa med en annan effekt, ton heter den nog. Hmm, vad ska man säga mer. Jag brukar ösa på mkt skugga, mina neutrala vardassminkningar tenderar suddas ut av blixten. Men om du fotar utan blixt så borde ju inte det vara problemet.

  Ja förretsen, sken är en annan effekt jag gillar, den gillar Sminkan med. Inte så mkt för att den får fram färgerna som för att den ger fantastsikt lyster och ljus till huden, vem behöver highlighter när dte finns sken liksom:D

  SvaraRadera
 4. Emma P: Tack för tipsen! Jag ska öva o experimentera mera =) Sken måste testas!

  SvaraRadera